Ennyit nyertek 1 hónap alatt a TradingView legjobb kereskedői

spot_img

Véget ért a TradingView márciusi demo számlás kereskedési versenye. Amint arról mi is beszámoltunk, márciusban egyenlő feltételekkel mérkőzhettek meg a világ legnagyobb elemző oldalának felhasználói.

A szabályok egyszerűek voltak. Mindenki 250 000 dollár értékű játékpénzzel bizonyíthatta be, hogy a 4 támogatott kereskedési páron, az EURUSD, az SP500, a XAUUSD (arany) és a BTCUSD grafikonjain több pénzt tud egy hónap alatt összetradelni, mint mások.

Az 5 legjobb kereskedő 20 000 dollárral, akik pedig legalább 1%-os, vagyis minimum 2500 dolláros plusszal zártak, egy hónap ingyenes TradingView előfizetéssel lehettek gazdagabbak.

A 92 045 induló közül a nyertes végül 87.25%-os, az utolsó fizetős helyezett pedig 18.95%-os hozamot ért el márciusban.

Bár a tartás (hodl) nem volt engedélyezett, mert a hónap során minimum 15 különböző napon 15 kereskedési ügyletet kellett lebonyolítani, és az egy kereskedési párra feltehető összeg maximuma is korlátozva volt, érdekesség lehet, hogy a bitcoin puszta tartása sem lett volna elegendő a pénzdíjas helyezéshez.

A BTC a márciust 17.42%-os plusszal zárta, ami csak a 9. helyre lett volna elegendő. Igaz a hónap során mért legnagyobb kilengése (március 5-14.), az aljtól a csúcspontig kicsivel több, mint 25% volt.

A TradingView egy statisztikát is közzétett a kereskedési verseny érdekesebb statisztikáiról. Az egyes blokkokban az alábbi információk láthatók:

  1. A résztvevők száma.
  2. A verseny során feladott kereskedési ügyletek száma.
  3. A résztvevők által nyert és vesztett összeg (total) és az átlagos nyereség/veszteség (average).
  4. A nyerő és vesztő kereskedők aránya.
  5. Az egyes kereskedési párokon végrehajtott ügyletek száma.
  6. A résztvevők közül hány ért el legalább 1%, 2%, 3%, stb. nyereséget.
  7. Az egyes kereskedéi párokon megforgatott teljes tőke (milliárd dollár).
  8. A használt megbízásfajták száma, ami lehetett market (azonnali áras), limit és stop.

Azoknak, akik csatlakoztak a versenyhez és legalább 1%-os pluszt értek el, hamarosan jóváírják az ingyenes hónapot. Erről emailben is tájékoztatták a nyerteseket.

Akik lemaradtak, csatlakozhatnak a következő TradingView versenyhez, aminek időpontját ugyan még nem jelentették be, de az eredményhirdetés során már utaltak rá, hogy tervezés alatt áll.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Binance: júliusig ingyenes az USDC határidős párok kereskedése; jóváírták a márciusi kereskedési verseny jutalmait

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img