Válaszd ki a legjobb kripto kereskedőket és vedd ki a részed a 30 000 dolláros nyereményalapból

spot_img

Demo számlával és valódi pénzes fiókkal is részt vehetsz a Binance ma induló játékában. A nyeremények megszerzéséhez a tőzsde legnyereségesebb kereskedőit kell kiválasztani.

Mint sok más kripto tőzsde, a Binance is rendelkezik egy saját copy-trading, vagyis a kereskedők másolására lehetőséget adó felülettel. A tőzsde nemrégiben vezette be a Discover, vagyis a ‘felfedezés’ opciót, aminek segítségével a mobilos alkalmazásban is könnyen lehet böngészni a másolható kereskedők között.

A tőzsde ennek kapcsán egy játékot hirdetett, ami mától kezdve április 22-ig tart.

A játékba kétféle módon lehet benevezni:

  • Hozz létre legalább 1, maximum 10 demo számlás másoló portfóliót a Discover funkció használatával. A promóció végén a legjobb összesített profit (PNL) mutatóval rendelkező portfolió tulajdonosok közöttt 15 000 USDT-t osztanak szét.
  • Hozz létre legalább 1, maximum 10 éles (valódi pénzes) számlás másoló portfóliót a Discover funkció használatával. A promóció végén a legjobb összesített profit (PNL) mutatóval rendelkező portfolió tulajdonosok közöttt 15 000 USDT-t osztanak szét.

A játék további feltételei, hogy:

  • Regisztrálj a versenyre, amit ezen az oldalon a Join the Promotion Now gombra klikkelve tudsz megtenni
  • Mindeképp a mobil app Copy Trading – Discover funkcióját használd a portfólióid összeállítására.

A Discover a mobilalkalmazás Futures – Copy Trading – Discover menüi alatt található. (Ha nem látod, lehet hogy a telefonod még nem kapta meg a Binance app legfrissebb verzióját.)

A Discoverben jobbra húzással adhatunk egy kereskedőt a kedvenceinkhez, balra húzással pedig törölhetjük a listából. A Mock felirattal a demo számlás, a Copyval a valódi számlás másolásra van lehetőség.

További részletek a hivatalos versenykiírásban és a Discover bemutató oldalán. Az indulóknak sok sikert kívánunk!

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img