Bybit: 50+500 dolláros befizető ajánlat és további akciók erre a hétre

spot_img

A második legnagyobb forgalmú kripto tőzsde állandó akciókkal várja felhasználóit. Ezek közül most kiemelünk párat, amelyeken egy hétköznapi, hobbi kereskedő is szerezhet magának bónuszokat.

Akció az elős befizetőknek

Kedd éjfélig tart a kizárólag a Kripto Akadémián keresztül elérhető első befizetési akció, aminek részleteiről a lenti cikkünkben írtunk. Röviden öszefoglalva:

Ha rajtunk keresztül regisztrálsz és fizetsz be a tőzsdére, egy 50 dollár értékű, szabadon kiutalható USDT bónuszt és egy ingyenes, 500 dolláros határidős bitcoin kereskedési pozíciót kapsz ajándékba. Az ajándék megszerzéséhez legalább 7 napon keresztül kell a befizetést a Bybiten tartani, kereskedni (vagy bármi mást csinálni) viszont nem kötelező.

USDC határidős kereskedés akció

A Bybit május 25-ig ajándék kuponokkal jutalmazza azokat, akik az oldal határidős piacain USDC párokkal kereskednek.

A részvételhez ezen az oldalon kell a Register Now gombra kell kattintani és teljesíteni az alábbi feltételek közül legalább egyet:

  • Ha még soha nem kereskedtél a Bybit határidős felületén, de a regisztrációra való kattintás után legalább 100 USDC értékű forgalmat bonyolítasz, 1 sorsjegyet kapsz ajándékba.
  • Ha korábban már kereskedtél a Bybit határidős felületén, és a regisztrációra való kattintás után legalább 1000 USDC értékű forgalmat bonyolítasz, 2 sorsjegyet kapsz ajándékba.
  • Ha korábban már kereskedtél a Bybit határidős felületén, és a regisztrációra való kattintás után legalább 10 000 USDC értékű forgalmat bonyolítasz, 2 sorsjegyet kapsz ajándékba.

A sorsjegyeket a megadott oldalon, a Spin gombra klikkelve lehet beváltani a képen látható USDC kuponokra, amiket a kereskedési díjak csökkentésére lehet felhasználni.

Ingyenes EUR spot kereskedés és befizetés

A Bybit május 11-ig jutalékmentessé tette a spot kereskedést az alábbi spot EUR párokon. Az akcióban bárki részt vehet, aki ráklikkel az Event 1 Register Now gombra.

Az ingyenes kereskedési párok listája: USDT/EUR, USDC/EUR, ADA/EUR, SOL/EUR, BTC/EUR, ETH/EUR, DOGE/EUR, XRP/EUR, LTC/EUR.

Ugyancsak a fenti időpontig a tőzsde átvállalja a új felhasználók első, legalább 100 EUR értékű befizetésének banki tranzakciós költségeit (Easy Bank Payments és SEPA tranzakciók esetén, maximum 3 eurós tranzakciós költségig.) Az akcióban való részvételhez rá kell klikkelni az Event 2 Register Now gombra.

További akciók, hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img