Anya kezdődik! A muter melleivel reklámoztak egy új mémcoint

spot_img

Vannak, akik pénzért bármire hajlandóak. Ezt hirdette magáról az az anya-fia duó is, akik tegnap egy meglehetősen szokatlan közvetítésbe fogtak.

A páros létrehozott egy új kriptovalutát, amit ma néhány gombnyomással már bárki megtehet. Ezután azt ígérték a nézőknek, hogy ha elkezdik azt vásárolni, akkor coin árfolyamának emelkedésével, bizonyos mérföldkövek elérése után, mindig csinálni fognak valamit, amivel egyre megalázóbb helyzetbe hozzák önmagukat.

A fiú kezdeti “csinálok 15 guggolást a kamera előtt, vagy kutyakaját eszek” ígéreteit az anyuka közbeszólása szakította meg.

“Akarjátok látni, amint tejet öntünk ezekre a 36DD-kre? A fiam valóban szopta ezeket és most tejet fog önteni rájuk.”

A LIVEMOM, vagyis az “Anyu Élőben” nevű token az ehhez hasonló fehívások után egészen 2.8 millió dolláros piaci kapitalizációig jutott, az induló árfolyamról ez 55-szörös növekedést jelentett.

A páros a csúcsot már nem várta meg, egy ponton váratlanul abbahagyták a közvetítést és törölték a közösségi profiljaikat.

Az árfolyam ezt követően összeomlott, de pár néző végül úgy döntött, hogy megpróbálják életben tartani a kriptopénzt és egy “community takeover” keretében a kriptós trash- és mémkultúra részeként megőrzik azt. A közösség Telegram fiókjához ma reggelig ötezren csatlakoztak.

Ismét Blockchain Budapest konferencia – 25% kedvezmény a jegy árából

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img