LayerZero airdrop: kiderült az első snapshot időpontja

spot_img

Fontos bejelentést tett a LayerZero. Az elmúlt évek egyik legtöbbek által farmolt airdropjával kapcsolatban sok találgatás látott napvilágot, hogy vajon még érdemes lehet-e vele foglalkozni, vagy már hónapokkal ezelőtt elkészülhetett a felhasználók aktivitását rögzítő felvétel, ami alapján ki fogják osztani az ajándék tokeneket?

A projekt közösségi oldala szerint magyar idő szerint május 2-án 01:59:59-kor került sor a snapshotra, vagyis aki tegnap hajnalig folytatott bármilyen aktivitást a LayerZero ökorendszerében, esélyes lehet a jutalomra. A csapat arról egyelőre nem osztott meg információt, hogy milyen egyéb feltételeknek kell még megfelelni a jogosultság megszerzéséhez és arról sem, hogy mikor fogják kiosztani az airdropot.

A bejelentésben egyébként a sokat sejtető Snapshot#1, vagyis Pillanatfelvétel#1 megnevezést használták, ami arra utal, hogy még nem ért véget, és valamilyen formában a jövőben is folytatódik az airdrop program.

A LayerZero egy blokkláncok közötti szabad átjárást tranzakciókat lehetővé tevő protokoll. Airdropja azért vált széles körben ismert és farmolt programmá, mert fejlesztői 260 millió dolláros befektetői támogatásban részesültek, így a kripto közösség az airdropok történetének egyik legnagyobb osztogatásra számít tőlük.

A LayerZero-t vezető Brian Pellegrino szerint eddig 5.8 millió wallet használta a LayerZero szolgáltatásait. Elemzők szerint ezeknek a fele valószínűleg egyből kiesik majd az airdrop programból, mert csak kevesebb mint 2 nap aktivitás és 10 dollárnál kisebb értékű tranzakció hozható velük összefüggésbe, vagyis nem természetes felhasználói a protokollnak. A részletek egyelőre nem ismertek, de a bejelentés szerint hamarosan bővebb információt is megosztanak majd az airdrop lebonyolításáról. Az viszont boritékolható, hogy a LayerZero már az indulásának napján be fog kerülni az összes nagy kripto tőzsdére.

Sokan reménykednek abban, hogy a LayerZero melletti másik, ugyancsak tömegek által farmolt zkSync airdropra is hamarosan sor kerülhet. Ez a projekt még az LayerZeronál is nagyobb, 450 millió dolláros támogatásban részesült, de a snapshotjának időpontjáról eddig semmilyen információt nem osztottak meg a fejlesztői.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

9 millió forint a legjobb demo számlás kereskedőnek

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img