Hogyan fogja megváltoztatni a kriptopiacot az új bikapiac

spot_img

A Bitcoin felezés után a bányászat jutalom 6.25 BTC-ről 3.125 BTC-re csökkent. A kripto közösség izgatottan várta ezt a pillanatot, ami mindig jelentős hatással volt az árfolyamok alakulásásra.

Kripto bikapiaci előrejelzés: Mit várhatunk?

A felezés a BTC véges darabszámát hivatott elősegíteni. Csökkenti a piacra kerülő kínálatot, ami áremelkedést vált ki. A felezés utáni várakozások optimisták: a Bitcoin a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptovaluta, így emelkedése az egész kriptopiacra hatással lehet. Ez kedvező piaci lehetőségeket teremt a befektetők számára.

A következő kripto bikapiac kihasználása

Bár lehetnek, akik lemaradtak a mélyponton történő vásárlás lehetőségéről, számukra jó hír lehet, hogy még mindig a következő bikapiac korai fázisában járunk. A legtöbb kriptovaluta messze van a korábban elért csúcsponjától, és még mindig kedvező befektetési lehetőséget jelenthet.

Vegyük például a Fairspin-t, egy blockchain-alapú játékplatformot. A kiterjedt, több mint 7,500 kaszinó játékot kínáló oldal innovatív funkciókkal, magas RTP-kkel, vonzó játékmenettel várja felhasználóit és  a blockchain technológia által biztosított tett tisztességes játékkal várja a vendégeket.

A játéknyereményeken túl a felhasználók a rakeback, a staking és a TFS Token köré épülő ajánlatok révén növelhetik a bevételeiket.

TFS Token: A passzív jövedelem forrása

A TFS Token egy ERC20/BEP20 digitális eszköz és Fairspin kaszinó jutalmazó programjának alapköve. Minden újonnan regisztrált felhasználó 200 TFS tokent kap ajándékba, és feloldhat egy olyan üdvözlőcsomagot is, amely akár további 450 TFS-t + 140 FS-t is tartalmaz az első négy befizetésre.

A felhasználók TFS-t kapnak bármilyen platformon végrehajtott interakcióért, amit többféle módon, nampi, heti, vagy stakelési lehetőségek segítségével sokszorozhatnak meg.

Játssz a nyereségért

Minden játékos TFS-ben visszakapja a feltett tétjének egy részét, függetlenül attól, hogy veszít vagy nyer. A rakeback százaléka a játéktípustól függ. A nyerőgépek esetében ez 0,2%, míg a videó pókernél 0,08%. Minden játék és aktivitás növeli a  felhasználó TFS egyenlegét.

Tornák

A lelkes játékosok számos, mind belső, mind játékszolgáltatók által szervezett tornához csatlakozhatnak a Fairspin-en. A legjobban teljesítők mags díjalapokból részesülhetnek, és olykor akár millió dolláros nagyságrendűre is rúghatnak.

Hűségprogram

A Fairspin-en történő regisztráció azonnal hozzáférést biztosít a 10 szintes hűségprogramhoz. Az új felhasználók a “Játékos” szintről kezdenek, fokozatosan magasabbra jutva, és egyre több előnyhöz hozzáférve. Ezek közé tartozik a napi és heti ajándék visszatérítések mérete és csökkenő fogadási követelményei.

A legmagasabb szint a “VIP Club Platinum Card”, amely 10%-os napi visszatérítést garantál fogadási követelmények nélkül, 5%-os heti visszatérítést fogadási követelmények nélkül, és 50%-os heti visszatérítést 60x-es fogadási követelménnyel, miközben Play to Earn-re vonatkozó staking limitet is a 15 000-szeresére növeli.

Hold to Earn

A felhasználók a TFS tokenjeiket stakingbe helyezhetik, és ezzel passzív jövedelmet szerezhetnek. A Hold to Earn program 8 órás, 1 napos és 3 napos időtartamú letéti lehetőséget ajánl. Amint egy ilyen időszak véget ér, a tulajdonos kamatot kap, amely az adott időszak alatt, a platform által elért profit arányában fizetnek ki.

Minél több tokent helyez letétbe valaki, annál magasabb lehet a TFS-ben kifizetett jövedelme. A platform a stakingbe helyezett letéteket mindig visszafizeti, így a TFS-ben soha nem érheti veszteség a felhasználót.

Egy másik lehetőség a Liquidity Staking, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptójukat fix stakelési határidő korlátok nélkül, bármikor kiualhassák. Ennek keretében TFS-t és USDT-t kell adniuk egy staking poolhoz, növelve annak likviditását.

Végső gondolatok

A 2024-es kripto bikapiac számos lehetőséget nyit meg a befektetők számára. Ahogy a BTC ára emelkedik, általában más kriptovaluták is követik azt. A bikás piac során a befektetők profitot realizálhatnak, ha  magas áron adnak el, és tovább növelhetik a bevételeiket azzal is, ha mindeközben egy kaszinóban is nyernek.

A blockchain-alapú Fairspin platform átlátható módon kínál lehetőségeket a natív TFS Token megszerzésére és megsokszorozására. A rakebackért történő játék, a tornák és a kripto staking jutalmai is gazdára várnak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img