Az egyetemisták utálják a bitcoint: tízezer diák röhögte ki a BTC-ről papoló előadót

spot_img

Egy amerikai egyetem hétvégi diplomaosztóján kiröhögték azt az előadót, aki a bitcoint próbálta népszerűsíteni a végzősöknek tartott beszédében.

Chris Pan zenész és motivációs tréner a saját bevallása szerint egy hallucinogén drog befolyása alatt írta meg azt a beszédet, amit a nagybetűs életbe kilépő diákoknak tartott. Ennek egy pontján a bitcoint ajánlotta a diákok és családtagjaik figyelmébe, ám a tízezres közönség először kinevetette, majd kifújolta őt.

A diákok szektorában készült felvételen jól hallható, hogy a fiataloknak sem tetszett Pan performansza.

Egyes források szerint Pan beszédének eredeti vázlata tartalmazott egy olyan részt is, ahol egy dalt énekelt volna arról, hogy “aki alfahím, az sok bitcoint vásárol”, ezt azonban végül mégsem adta elő.

Pan a saját Linkedin oldalán írt arról, hogy ChatGPT-vel próbálta megírni a szöveget, de az nem sikerült túl jól, ezért egy Ayahuasca nevű szerhez fordult segítségért. Ezt a dél-amerikai törzsek sámánjai szoktak fogyasztani, hogy jeleket és útmutatást kapjanak az istenektől.

A történtek alapján úgy tűnik, hogy az égiek már a bitcoin oldalán állnak, csak épp az embereket kellene valakinek meggyőznie arról, hogy ők is higgyenek benne.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Ismét Blockchain Budapest konferencia – 25% kedvezmény a jegy árából

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img