Mode Launchpool a Bybiten

spot_img

A Bybit egy Launchpool keretében teszi lehetővé, hogy felhasználói egy most induló kriptovaluta tokenjeit megszerezzék. A Mode egy Optimism stackre építő L2 hálózat, ami része az Optimism által megálmodott Superchain ökorendszernek.

A Mode célja a jutalmazásra építő programok támogatása, a fejlesztők és a felhasználók aktivitásának ösztönzése. Ennek keretében például lehetőséget biztosítottak a felhasználóknak, hogy másokat is meghívjanak a Mode blokkláncra, amiért cserébe részesedést kínáltak a meghívott által fizetett tranzakciós jutalékokból.

A Mode szerint a kripto korszak kezdetén még mindenki önzetlenül épített és terjesztette az igét egy szebb jövő reményében, ma viszont már kőkemény harc folyik a figyelemért, a felhasználókért és a fejlesztőkért, ezért minden szereplőt érdekeltté kell tenni egy projekt sikeressé tételében.

A Mode fejélesztését az Optimism 5 millió dollárral támogatta, a hálózatára az elmúlt hónapokban közel félmilliárd dollár értékű befizetés érkezett.

A projekt tegnap indította el saját kriptovalutáját a MODE tokent, ami jelenleg 68 millió dolláros piaci részesedéssel rendelkezik. A teljes Mode készlet 10 000 000 000 darabból áll, aminek tegnap a 13%-át hozták forgalomba.

A Bybit május 14-ig teszi lehetővé, hogy magának a Mode tokennek, az USDT-nek, vagy a tőzsdéhez szorosan kötődő Mantle-nek a stakelésével megszerezhető legyen a Mode készlet egy további szelete.

A Launchpoolhoz ezen az oldalon lehet csatlakozni minimum ~10 dollár (200 darab) értékű MODE token, 100 USDT, vagy 100 dollár értékű (100 darab) Mantle token stakelésével. A stakingből a program ideje alatt bármikor ki lehet lépni.

További részletek a Mode Launchpool hivatalos oldalán találhatók.

Mantle Network: maximális ethereum kamat

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img