Nexo Hunt: 12 millió dolláros airdrop a platform aktív tagjainak

spot_img

Hatodik születésnapja alkalmából 12 millió dollárt oszt ki a bankkártyás kripto fizetési lehetőséget is támogató Nexo. A július 7-ig tartó Nexo Hunt keretében a platform szolgáltatásainak használatáért lehet pontokat szerezni, amiket a promóciós időszak végén összesítenek, és a résztvevők számától függően / arányosan 12 millió dollár értékű Nexo tokenre váltva osztanak ki a résztvevőknek.

A Nexo oldalán részletesen felsorolják, hogy milyen tevékenységekért és mennyi pont szerezhető, de gyakorlatilag az oldal összes főbb funkciója beleszámít a játékba, így a Nexo platformra történő befizetéssel, kriptopénz vásárlással, kártya használattal, hitelfelvétellel, earn stakeléssel, coin váltással és határidős kereskedéssel is előrébb lehet jutni a rangsorban.

Kártyás vásárlással 1 dolláronként 0.01 pont szerezhető

Az akció július 7-ig tart, ami alatt:

  • május 15-ig 1.5-szörös,
  • május 16 – 22. között 1.4-szeres,
  • május 23 – június 5. között pedig 1.2-szeres extra szorzó növeli a tevékenységekért járó pontok számát. (A játék ezután még egy hónapon át, július 7-ig tart, de erre az időszakra már nem jár extra szorzó.)

További szorzók szerezhetők azért, ha valaki rendelkezik a hűségrendszer Silver, Gold, vagy Platina rangjainak egyikével, de ugyancsak extra szorzóval jutalmazzák, ha valaki épp az akció ideje alatt regisztrál a platformra.

Az új regisztrálók kihasználhatják az oldal üdvözlő bónuszát is, amivel 25 dollár értékű bitcoint kaphatnak ajándékba.

A fentieken túl fontos részlet, hogy aki a játék ideje alatt kiutal az oldalról, a visszavont eszköz típusától függően, dolláronként 0.001 – 0.01 pont levonásban részesül.

További részletek a születésnapi pontgyűjtő és airdrop programról a Nexo oldalán találhatók.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img