Bybit: 20 000 dolláros airdrop egy macskás játék tesztelőinek

spot_img

A második legnagyobb kripto tőzsde 20 000 dollárt oszt szét azok között, akik május 28-ig kipróbálnak egy általa támogatott blokkláncon futó játékot.

A Bybit legújabb promóciója a Mantle hálózaton futó Catizen játék tesztelésére ösztönöz. A résztvevőknek az alábbi feladatokat kell végrehajtaniuk.

  • Bekövetni 3 twitter fiókot és megosztani az airdroppal kapcsolatos bejegyzést.
  • A Bybit kripto tárcájával belépve kipróbálni a játékot. (A tárca webes, chrome bővítményes és mobilapp formájában is elérhető.
  • Május 28-ig minden nap belépni egyszer a játékba (Check-In), amivel tovább növelhető az airdropból elérhető részesedés.

A jutalmak a promóció végét követő 2 héten belül, Mantle (MNT) tokenek formájában kerülnek kiosztásra.

A Catizen nevű játék egy Telegram boton keresztül indítható el.

A játék szabályai egyszerűek. Emberek térnek be egy boltba, akik macskákat vesznek. Minél magasabb szintű egy macska, annál többet fizetnek érte. A macskák szintje a kép alján, az azonos szintű példányok összevonásával növelhető, például két darab 5-ös szintűből lehet csinálni 1 darab hatost. Ha egy macskára nincs szükség, azt a kukába helyezve lehet törölni.

Egy felgyorsított videó a játékmenetről

Aki kedvet érez a részvételhez, ezen az oldalon, a lista Start gombjaira klikkelve tudja elindítani a játékot és feladatok elvégzését igazoló folyamatot. (Az airdropban a Spanyolországból, Ausztráliából, Németországból, Hongkongból és Hollandiából belépők nem vehetnek részt.)

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img