A Bitcoin új hajnala: milyen hatással van a felezés a kripto gazdagságra

spot_img

A vezető kriptovaluta ismét a növekedés jeleit mutatja. Elemzők szerint a felezés utáni korrekció utolsó fázisának végén, a következő emelkedő trend kezdetén járunk. Az írás pillanatában a BTC-t 69,763 dolláron kereskedik, piaci összértéke pedig 1,373 billió dollár. Feltételezve, hogy még mindig az újrafelhalmozási fázisban vagyunk, ez lehet az utolsó alkalom kripto befektetők számára kedvező áron vásárolni.

Mi az a Bitcoin Felezés?

A Bitcoin  felezés jelentős esemény az egész kripto közösség számára, amire négyévente kerül sor. Ez a folyamat felére csökkenti a bányászjutalmakat és ezzel lassít az új coinok kibocsátásának ütemén.

Hogyan Működik a Bitcoin?

A BTC a Proof of Work (PoW) konszenzus mechanizmuson alapul, amely lehetővé teszi a bányászok számára, hogy egy új blokkot adjanak hozzá a meglévő lánchoz egy kriptográfiai rejtvény megoldásával. A bányászok speciális bányászati felszerelést használnak, hogy a tranzakciók feldolgozói és hitelesítők legyenek.

A bányászok egy tranzakciókkal teli blokk hitelesítéséért versenyeznek. A győztes jutalmat kap a tranzakciók érvényesítéséért és a hálózat fenntartásáért. Ezért hívják az algoritmust ‘Proof of Work’-nek, utalva az ‘erőfeszítésre’ ami a szükséges számítási feladatok elvégzéséhez szükséges.

A 2024 áprilisi felezés a bányászati jutalmakat 6,25 BTC-ről 3,125 BTC-re csökkentette. A feleződésre 4 évente kerül sor és addig folytatódik, amíg 21 millió BTC lesz kibányászva. Euzek után a bányászok bevétele már kizárólag csak a tranzakciós díjakból fog származni.

Miért Fontos a Felezés?

Az egyik oka, hogy olyan sokan keresik a bitcoint, az a ritkasága, amit a felezés mechanizmusa hivatott fenntartani. A kibocsátás ütemének fokozatos csökkenése miatt a BTC darabszáma korlátozottá válik és idővel ez az értékére is pozitív hatással lehet.

A  felezést az inflációs hatások ellensúlyozására tervezték; azonban más okok is vannak, amelyek miatt ez az esemény kulcsfontosságú a befektetők számára. Korábbi tapasztalatok alapján a Bitcoin felezést az azt következő hónapokban megnövekedett árfolyam ingadozások és jelentős áremelkedés követi, ami jó lehetőséget kínálhat a befektetőknek és kereskedőknek.

Hogyan Profitáljunk a Felezésból?

A Bitcoin  felezés általában médiafigyelmet generál a bitcoin és az altcoinok irán. Ahogy az esemény a címlapokra kerül, új tőke áramlik a kripto piacra, kedvező feltételeket teremtve mind a rövid távra, mind a hosszú távra játszó kereskedőknek és befektetőknek.

Vannak akik ilyenkor kezdik felfedezni a kripto kaszinók világát, amelyek számos eszközt kínálnak a nyereség növelésére.

A Kripto Kaszinók Szerepe

A kripto vagy akár a blokklánc technológiák integrációja a szerencsejáték platformokba új lehetőségeket biztosít a játékosoknak. Az átláthatóság, a biztonság és a könnyebb hozzáférhetőség a blokklánc alapú játékok fontos tulajdonsága. A kripto új lehetőségeket teremt a passzív jövedelem termelésre is

A kripto szerencsejátékokban a felezést követő őrület idején a játékosok felhasználhatják játékokkal szerzett nyereményeiket bitcoinba való befektetésre a további értéknövekedés reményében, vagy akár a kereskedéssel szerzett profitjukat is megsokszorozhatják a kripto kaszinó játékaival.

Fairspin: Hely a Jutalmak Megszerzésére

A kaszinó 2018-ban indul el és ma már globális fiat és kripto fizetési lehetőségeket kínál a játékosoknak. Több mint 8 850 játék, egy kiterjedt sportfogadási felület és többféle staking lehetőség az oka annak, hogy a Fairspin az iGaming platformok között az egyik legnépszerűbb választás lett.

Nyerni és Pénzt Kezelni  Könnyedén

A játékosok széles választékból választhatnak, a tipikus nyerőgépektől a cash játékokig. A játékok kimenetelei 100%-ban ellenőrizhetők, mivel minden játékművelet és tranzakció egy manipulációmentes blokkláncon kerül rögzítésre és tárolásra, amit minden felhasználó könnyedén ellenőrizheti a Trueplay Explorer segítségével.

A eredmények igazságossága mellett a felhasználók gyors kripto kifizetésekre is számíthatnak. A Fairspin gyakran ad hírt újabbnál újabb rekordnyereményekről, megdöbbentő összegeket kifizetve már a nyeremények napján.

Növelje Kriptóját Passzívan

A széleskörű játéklehetőségek mellett a Fairspin egy könnyen használható staking programmal is rendelkezik. A Hold to Earn három lehetőséget kínál, melyekben 8 órára, 1 napra és 3 napra helyezhető letétbe kriptopénz a staking jutamlakért.

A stakingre használt kriptopénz a TFS Token, a platform saját kripto eszköze. Amint a tartási időszak véget ér, a felhasználó visszakapja a letétjét és a részesedését a kaszinó adott időszakban szerzett bruttó jövedelemből.

A birtokosok akár évi 500%-os átlagos éves APR-t is elérhetnek, és a napi APR akár 21%-ot is elérheti. Egyetlen más játékplatform sem büszkélkedhet ilyen hozamokkal, ami kiemeli a Fairspint a hasonló ösztönzőkkel rendelkező kripto kaszinók sorából.

A Fairspin Közösségi Menedzsere, Poly szerint „a staking kockázatmentes, mert ha a platform profitja az Ön staking időszakában nulla, akkor is visszakapja a letétjét”.

Aki rendelkezik BTC-vel vagy más kriptopénzzel,  könnyedén átválthat TFS-re és megpróbálhatja azzal megsokszorozni a keresetét. Ez fordítva is működik – aki TFS-t szerzett a platformon, az gyorsan átválthatja Bitcoinra.

Üdvözlő Bónuszok és Hűségprogram

Minden új felhasználó 200 TFS-t és feloldhat egy üdvözlő csomagot, amely 450 TFS + 140 FS-t kínál az első négy befizetés mellé. A befizetési és fogadási követelmények a bónusz méretétől függően változnak, így mindenki kiválaszthatja, melyik illik legjobban a játékstílusához.

A Fairspin emelett egy 10 szintű hűségprogrammal is biztosítja, hogy minden játékost folyamatosan jutalmazzanak a kaszinóval való interakciói során.

Minél többet játszik, a játékos annál magasabb a rakeback-re tehet szert, ami hozzáférést biztosít további előnyökhöz, mint például a nagyobb cashbackhez és staking limit koefficienshez. A legmagasabb szint a „VIP Platinum Card”, amely a következőket biztosítja:

  • 10% napi cashback fogadási limit nélkül;
  • 5% heti cashback fogadási limit nélkül;
  • 50% heti cashback 60x fogadási feltétellel;
  • Staking limit: Play to Earn × 15,000.

TFS-t keresni könnyű, ha valaki aktív a platformon és függetlenül a szerencsétől. A rakeback mind a nyertes, mind a vesztes fogadásokkal megszerezhető, így könnyedén növelhetők vele a TFS tokenek.

Záró Gondolatok

A Bitcoin  felezés vitathatatlanul erős befolyást gyakorol a kripto piacra. Kedvező feltételeket teremt a kereskedéshez és jó lehetőséget biztosít a befektetésre, feltételezve, hogy hatása múltban tapasztalthoz hasonló marad.

Bár a BTC  felezés általában pozitív hatással volt az árra, a kripto rajongóknak óvatosnak kell lenniük, mielőtt bármilyen kriptovalutába befektetnek. A makrogazdasági helyzet, a szabályozás, a befektetői hangulat és az egyéb tényezők jelentősen befolyásolhatják a BTC árának változását.

A kripto kaszinók forgalma szintén növekedhet a felezés utáni időszakban. Az iGaming platformok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy növelhessék kripto befektetéseiket, és nyereményeiket gyorsan kifizessék.

A blokklánc alapú kaszinók, mint a Fairspin, token kereseti ösztönzőket is kínálnak, rakeback és staking formájában, hogy a játékosok a legtöbbet hozhassák ki a kriptójukból. Csatlakozzon ehhez az átláthatóságra törekvő kaszinóhoz, és növelje kripto megtakarításait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img