Keress többet, mint egy bankban a TFS Token speciális programjaival 

spot_img

A Fairspin iGaming platform extra kripto jövedelmet kínál a Play to Earn és a Hold to Earn programokkal.

A kriptovaluta már nem csak egy divatos szó. Azon előnyök miatt, amelyeket a hagyományos fizetési módszerek nem tudnak nyújtani, a digitális valuták minden online iparágba beépülnek. A kriptointegráció forradalmasítja az iGaming szférát is, és új módokat kínált a játékosok jutalmazására.

A piacvezető Fairspin kaszinó két speciális programot vezetett be, melyek középpontjában saját TFS Tokenje áll. A felhasználók mostantól úgy játszhatnak, hogy a játék kimenetelétől függetlenül is kereshetnek, passzív jövedelmet szerezve a platform használatával.

„TFS jutalmak várják a játékosokat, akik rakeback-et kapnak minden játékért, az így szerzett tokenjeiket pedig a stakinggel tovább sokszorozhatják” – mondta Poly, a Fairspin közösségi menedzsere.

A Play to Earn program minden megtett fogadásra rakeback-et garantál a játékosoknak. Akár nyernek, akár veszítenek, a mindig visszakapnak egy bizonyos százalékot abból, amit feltettek. A rakeback összege a játék típusától függ; a nyerőgépeknél például 0,2%, az azonnali nyereményjátékoknál pedig 0,03%.

Minél több rakeback-et keresnek a játékosok, annál magasabb szintre kerülnek a Fairspin 10 szintes hűségprogramjában. Minden szint egyre több előnyt kínál, például megnövelt cashbacket és a staking limit együtthatót.

A legfelső “VIP Club Platinum Card” szint napi 10% cashback-et kínál fogadási követelmény nélkül, heti 5% cashback-et fogadási követelmény nélkül, heti 50% cashback-et 60x fogadási követelménnyel, és egy staking limitet, amely a Play to Earn × 15,000.

A Hold to Earn program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet szerezzenek a TFS tokenjeik meghatározott időtartamokban való stakingelésével – választható a 8 órás, 1 napos és 3 napos időtáv is. Amikor a staking időszak lejár, a tulajdonosok részesedést kapnak a kaszinó bruttó nyereségéből a letétbe helyezett TFS-ük arányában.

A Fairspin kaszinó jutalmazó rendszere olyan kifizetéseket kínál, amelyeket állítólag egyetlen más iGaming platform sem tud felülmúlni. A tulajdonosok éves átlagos APR-je egyes időszakokban akár 500% is lehet, a napi APR pedig elérheti a 21%-ot. A Fairspin staking során a tulajdonosok mindig visszakapják a letétjüket, még akkor is, ha a platform nem termel jövedelmet a staking időszaka alatt. A stakingre feltett tokeneket így sohasem veszíthetik el.

A Fairspin ösztönzői nyerő helyzetet jelentenek a kaszinó és a felhasználók számára egyaránt. A játékosok kockázat vagy erőfeszítés nélkül növelhetik kriptójukat, míg a platform lojális közönséget épít maga köré. Regisztrálj a Fairspinre, és figyeld, ahogy kriptód megsokszorozódik!

A Fairspinről

A 2018-ban alapított Fairspin egy iparágvezető online kaszinó, amely példátlan átláthatóságot biztosít a blokkláncon keresztül. Több mint 8850 játék, rengeteg promóció és még sok más teszi a Fairspin-t 2024 legjobb kaszinójává.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img