Az unalmas Solana és Avalanche a WW3 Shiba ökoszisztéma felé tereli a befektetőket

spot_img

Két blue-chip kriptovaluta, a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) ára is csökkent az elmúlt hetekben, ami csalódást okozott a befektetőknek, akik új befektetési lehetőségeket keresnek. A WW3 Shiba (WW3S), egy új mém érme, amely magában foglalja a SocialFi és GameFi lehetőségeit és ezzel figyelmet keltett az előértékesítése során.

A WW3 Shiba iránt nő az érdeklődés miközben a fő virtuális valuták gyengélkednek. Ez a piaci környezet a Solana és az Avalanche közösségek befektetőit a WW3 Shiba ökoszisztéma felé tereli, így a WW3S lehet a következő új altcoin, amit érdemes lehet megvásárolni.

Pantera Capital: Solana uralhatja a blokklánc szektort

A Pantera Capital, egy kriptóra összpontosító fedezeti alap, ami egy nemrégi elemzésében adott zöld utat a Solanának. A jelentés szerint a blokklánc ökoszisztémákba érkező tőke néhány kiemelt protokollra fog koncentrálódni, és a Solana jelentős részesedést szerezhet a piacon.

A Solana hasznot húzott a jelenlegi bikapiacból, ára a 2023-as kevesebb mint 20 dollárról több mint 200 dollárra emelkedhet 2024-ben. A coin értéke az elmúlt évben 581%-kal növekedett, de az elmúlt hónapban 19,5%-ot veszített értékéből. A befektetők a Solanát a legjobb altcoinként jelölték meg, amire érdemes odafigyelni, miközben a piac új helyi mélypontot talál.

Az Avalanche zuhan a tőzsdei hack után

Az AVAX, az Avalanche ökoszisztéma saját  tokenje, nagyot esett, miután a BTC Turk, Törökország legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje egy hackelés áldozata lett. ZachXBT a twitter ismert blokklánc biztonsági szakértője megjegyezte, hogy az elkövetők 1.96 millió AVAX tokent (54 millió dollárt)loptak el és  küldtek különböző tőzsdékre, beleértve a Coinbase-t, a Binance-t és a Gate.io-t.

Az Avalanche március 19-én érte el a 60.69 dolláros csúcsát, de az elmúlt hónapban 28%-ot esett. Ez elijesztette a befektetőket, akik a piac stabilizálódására várnak.

A WW3 Shiba vonzza a befektetőket

A WW3 Shiba ökoszisztéma növekszik, mivel egyre több befektető csatlakozik a mém folyamatban lévő előértékesítéséhez. A befektetők figyelmét a WW3 Shiba mémblokklánc játékok felé való nyitása keltette fel ami esélyt ad neki, hogy betörjön a 175 milliárd dolláros játékpiacra. A WW3 Shiba valós alkalmazásokat fejleszt és jótékonysági szervezeteknek tervez adományozni. A befektetők jónak tartják a WW3 Shiba token rendszerét is, így könnyebben fektetnek be az új mém érmébe. A WW3 Shiba 4,3 milliárd WW3 tokent fog kibocsátani, amelyből 8% lesz fenntartva a listázáshoz. Ha a mém felkerül a legnagyobb DEX-ek és CEX-ek kínálatába, akár 1000-szeres emelkedést is elérhet.

A befektetők könnyen csatlakozhatnak a WW3 Shiba ökoszisztémához, mivel minden WW3S tokent $0,001-ért vásárolhatnak meg A befektetők szemmel tartják a WW3 Shibát, a legjobb új mém érmét, amit a harmadik negyedévben lehet megvásárolni.

Ha szeretne többet megtudni az előértékesítésről,

Honlap: ww3shiba.com

Twitter: https://x.com/WW3SHIBA

Telegram: https://t.me/ww3shiba_portal

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img