EURO 2024: még mindig tart a Bybit 500 000 dolláros Foci-Eb tippjátéka

spot_img

A Bybit félmillió dollárt, vagyis több mint 180 millió forintot oszt szét azon felhasználói között, akik jól tippelik meg a Labdarúgó-Európa-bajnokság meccseinek győzteseit.

A második legnagyobb kripto tőzsde a csoportkörben 50 000 dollárt, az egyenes kieséses szakaszokban 100 000 dollárt, a döntő során pedig 150 000 dollárt oszt szét a helyesen tippelők között.

A részvételhez tombola jegyeket / pontokat kell szerezni. Minden pont 1 tippelési lehetőséget biztosít. Ezeket a játék hivatalos oldalán feltüntetett tevékenységekért osztogatja a tőzsde, például a váltón végzett határidős, vagy spot kereskedési forgalomért. Jegyeket korlátlan számban lehet szerezni, ha valaki újra teljesít egy adott feltételt.

Minden szerzett pontot 1 darab tippre lehet beváltani. Egy nyertes tipp 1 egységnyi részesedést jelent az adott forduló nyereményalapjából, amit a jól tippelők között arányosan, USDT-ben kifizetve osztanak szét.

Egyes meccsekre bónusz szorzókat is ajánl a Bybit, ezzel növelve az arra fogadók nyerési esélyeit.

A pénznyeremények mellett a tőzsde különdíjként minden fordulóban egy ausztriai utazást és egy 1 éjszakára szóló luxus szállodai tartózkodást is kisorsol a tippelők között.

Ha szeretnél részt venni a Bybit játékában, olvasd el a feltételeket és add le a tippjeidet a hivatalos aloldalon. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img