Forma-1: légy 3 napra a legnagyobb kripto tőzsde vendége és nézd a versenyt élőben a Hungaroringen

spot_img

Július 19-21. között ismét hazánkba látogat a száguldó cirkusz. Ha még nincs programod erre a hétvégére, van egy jó hírünk, ugyanis ezen a 3 napon akár a legnagyobb kripto tőzsde vendégeként is kilátogathatsz a Hungaroringre és élőben is megnézheted a futamot.

A világ legnagyobb kripto tőzsdéje, a több mint 200 millió felhasználóval rendelkező Binance 3 évvel ezelőtt kötött megállapodást a francia BWT Alpine Forma-1-es csapattal. Az együttműködés keretében nem csak a versenyautókra került fel a Binance logója, hanem az istálló is nyitott a kripto és a web3 világa felé egy saját kriptopénz, az Alpine Token kibocsátásával.

A Renault tulajdonában álló csapat kriptopénze a rajongói (fan) token kategóriába sorolható, aminek elsődleges célja a csapat szurkolóinak jutalmazása. Sokáig csak focicsapatok bocsátottak ki ehhez hasonló kriptopénzeket, de az évek során más sportágak képviselői is elkezdtek kísérletezni a bennük rejlő lehetőségekkel.

A 2021-es magyar F1 futam győztese Esteban Ocon, az Alpine pilótája

Bár az Alpine tokenekkel természetesen kereskedni is lehet, lényegük inkább a rajtuk keresztül elérhető extra szolgáltatásokban rejlik. Az Alpine tokenek birtokában a márka követői:

  • kapcsolatba léphetnek a csapat pilótáival (Pierre Gasly, Esteban Ocon),
  • exkluzív ajándéktárgyakat vásárolhatnak,
  • egyedi tartalmakhoz férhetnek hozzá,
  • szavazhatnak bizonyos kérdésekben és beleszólást kapnak egyes dizájnelemek (pl.: sisakok) tervezésébe,
  • részt vehetnek különleges Alpine rendezvényeken (tesztvezetés, boxutca-látogatás, stb.).

A Binance és az Alpine folyamatosan bővíti a tokeneken keresztül elérhető szolgáltatások körét. Mind a tőzsde, mind a csapat célja, hogy megtalálják az arany középutat a kripto, a sport és a web3 világa között.

A  július 19-21. között esedékes magyar F1 futam kapcsán a Binance és az Alpine szeretné felhívni a hazai rajongók figyelmét a kettejük között lévő együttműködésre, ezért egy különleges akciót hirdettek meg, aminek részeként dedikált Alpine ajándéktárgyakat és 20 fő számára ~30-75 dollár értékű Alpine token jutalmakat osztanak szét.

A promócióban résztvevő legaktívabb Binance felhasználó egy 2 főre és a versenyhétvége mindhárom napjára szóló meghívást kap, vagyis a legnagyobb kripto tőzsde vendégeként izgulhatja végig a magyar futamot.

Az ajándékok megszerzéséhez az alábbi dolgokra van szükség:

  1. Lépj be a Binance-re.
  2. Bonyolíts le legalább 100 dollár értékű forgalmat az oldal spot felületén 2024-07-03 és 2024-07-12 14:00 között.
  3. Látogass el a játék hivatalos oldalára és töltsd ki a tesztet, majd kövesed be a Binance Hungary Facebook csoportját.

Ennyire egyszerű. Mindössze néhány klikkeléssel és némi szerencsével megszerezheted a felajánlott ajándékok egyikét.

A Binance és a BWT Alpine közös akciójának teljes leírása, részvételi feltételei és a teszt ezen linken érhetők el. A részvételhez mindenkinek sok szerencsét kívánunk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img