Zsebeld be az első Bybit kártya tranzakció után járó jutalmat!

spot_img

A mai napra is jutott a Bybit és Kripto Akadémia közös promóciókból! A második legnagyobb kriptotőzsde 20 USDT-vel fog megajándékozni, ha az általa kibocsátott bankkártyát megigényled és teljesíted az első tranzakciót.

A Bybit 2023 áprilisában vezette be bankkártyás szolgáltatását, ami lehetővé teszi, hogy a tőzsdén tárolt kriptovalutákat készpénzfelvételre, vagy akár vásárlásra lehessen fordítani. Aki most igényli a Bybit kártyát a Kripto Akadémia meghívó linkjén keresztül, annak 20 USDT üti a markát az első sikeres tranzakció után.

Ha egy kripto költésre alkalmas Mastercard kártyával szeretnél rendelkezni, a Bybit Cardot a tőzsde most futó akciójának keretében, típusától függően ingyenesen, vagy 5 USDT/EUR áron igényelheted meg.

Fontos tudni, hogy el kell végezned az Lv. 1 személyazonosság-ellenőrzést az eseményen való részvételhez. Az első sikeres tranzakció után járó 20 USDT-t akkor írják jóvá, ha a Kripto Akadémia linkjével regisztrálsz, amit innen érsz el.

A Bybit Card egy Mastercard alapú kártya, így világszerte több mint 100 millió helyen van lehetőség a vele való digitális vásárlásra vagy ATM készpénzfelvételre (pénzfelvételi korlátokra figyelj).

A kártya töltése a Bybit tőzsdei fiók “Funding” walletjébe utalt kripotvalutákkal lehetséges, amelyek felhasználását a Bybit appon belül lehet szabályozni. A kártya használatát különböző díjak terhelhetik, amiről itt írtunk bővebben.

Igényelj saját Bybit kártyát és zsebeld be az első sikeres tranzakció után járó 20 USDT is.

Keresd további Bybittel közös promóciónkat, aminek keretében akár egy olasz nyaralást is nyerhetsz, valamint a 150 000 darabos DOGS token készletből szerezhetsz magadnak egy adagot, amire még bő egy nap áll rendelkezésre!

 Ha bármilyen kérdésed van a regisztrációval kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot Discord szerverünkön és keresd Grecsoszt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img