Kriptokártyát dob piacra a Bybit

spot_img

Hamarosan saját betéti kártyát fog piacra dobni a Bybit, amely lehetővé teszi, hogy a tőzsdén tárolt kriptovaluta állományok használatával lehessen bárhol fizetni és készpénzt felvenni. A Bybit kártyája a Mastercard hálózatán működik. 

A szolgáltatás, az online vásárláshoz használható ingyenes virtuális kártya bevezetésével kezdődik, a fizikai betéti kártya, pedig 2023 áprilisában lesz elérhető. A kártyákat a londoni székhelyű Moorwand fizetési megoldásokat kínáló szolgáltató cég bocsátja majd ki.

Virtuális kártya igényléséhez nem kell mást tenned, mint belépni a Bybit felületén lévő Finance menü Bybit Card menüpontba. Az igénylés három egyszerű lépésből áll, azonban ahhoz meg kell adni egy három hónapnál nem régebbi lakcímigazoló dokumentumot, és néhány biztonsági lépésnek is meg kell felelni. A kártyáról még több információt az alábbi linken találsz. 

További hír a cég részéről, hogy számos kriptotőzsde után a Bybit is jelezte, hogy felfüggeszti az USD-ben történő SWIFT tranzakciós lehetőségeket a végponti feldolgozó partnernél történt szolgáltatás kiesések miatt. A betéti és hitelkártyákkal történő USD tranzakciók zavartalanul fognak továbbra is működni. 

Az elektronikus átutalással történő be- és kifizetések felfüggesztése 2023. március 10-én, 12:00 (éjfél) UTC-kor lép életbe. Ha USD-t szeretnél kiutalni, akkor javasoljuk, hogy azt 2023. március 10-e előtt tedd meg.

Alternatív megoldásként továbbra is elérhető az USD befizetés Advcash Wallet-en keresztül, de instant lehet vásárolni hitelkártyával is. Az Advcash Wallet segítségével történő pénzfelvételt, pedig hamarosan elérhetővé teszik.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Együttműködési megállapodást kötött a Bybit a Red Bull Racing Forma-1-es csapattal

/cointelegraph, bybit/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img