Együttműködési megállapodást kötött a Bybit a Red Bull Racing Forma-1-es csapattal

spot_img

A szingapúri székhelyű Bybit kriptotőzsde többéves együttműködési megállapodást kötött a Red Bull Racinggel, amit a Forma-1-es csapat a nemzetközi sportban a valaha volt legnagyobb éves kriptoszponzorációnak nevezett.

A jelenlegi világbajnok Max Verstappent is foglalkoztató versenycsapat szerdán kiadott közleményében nem hozta nyilvánosságra az üzlet nagyságát. Ám iparági források szerint a Bybit-tel kötött hároméves időszak megállapodás értéke 150 millió dollár, amit készpénz és kriptovaluták formájában fizetnek ki.

A megállapodás értelmében a Bybit a Red Bull “fő csapattársa” lesz a digitális eszközgyűjteményének terjesztésében és a rajongói tokenek kibocsátásában.

“A rajongói tokenek a kriptovaluták egy olyan fajtája, amelyek segítenek a szurkolók elkötelezettségét növelni. A rajongói tokenek birtoklása során, a szurkolóknak lehetőségük nyílik arra, hogy szavazzanak például kedvenc sportcsapatukkal kapcsolatos döntésekről.”

A Bybit egy sor kezdeményezésen keresztül is együtt fog működni a Red Bull-lal, többek között a blokklánc ismeretek, a zöld technológiák, a fenntarthatóság, a sokszínűség, valamint a blokkláncban dolgozó nők támogatásán. A versenycsapat szerint a partnerség segít majd abban, hogy “még magával ragadóbb és egyedülállóbb kapcsolatot” építsen ki a rajongókkal világszerte.

“A Red Bull Racing egyedülálló energiája és kreativitása inspirál minket” – mondta Ben Zhou, a Bybit társalapítója és vezérigazgatója közleményben. A csapat ugyanúgy megváltoztatta a Forma-1 világát, ahogyan a digitális eszközök megváltoztatták a globális pénzügyi rendszert.”

A 2018-ban alapított Bybit különböző platformokat kínál kriptopénz kereskedelemhez és digitális eszközök befektetéséhez, valamint NFT piacteret. A tőzsde az elmúlt 24 órában több mint 300 millió dollár értékű spot kereskedést bonyolított le a CoinGecko elemzése szerint.

A tavalyi Forma-1-es szezon rekordot állított fel az amerikai televíziózás legnézettebb szezonjaként. Az autósport, az ESPN kábeles sportcsatorna-üzemeltető adatai alapján, versenyenként átlagosan 934 000 nézőt vonzott be. Ezt kihasználva, egyre több kriptós cég lép be a Forma-1 világába.

A szingapúri székhelyű Crypto.com kilenc évre szóló szerződést kötött a Miami Nagydíj névhasználati jogairól. A vállalat az Aston Martin versenycsapattal is partnerségre lépett, hogy többek közt egy NFT kollekciót is indítson.

Az FTX kereskedési platform tavaly szintén partner megállapodást kötött a Mercedes-Benz Forma-1-es verseny csapattal. A Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje pedig, az Alpine csapattal szövetkezett, hogy rajongói tokeneket bocsásson ki.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A közepes vagy kisebb kapitalizációjú coinok beruházásához az általunk is használt KuCoin felületét próbáld ki.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön és a YouTube csatornánkon találtok.

/forbes, bybit, red bull/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img