Túl magas lehetett a bónusz, a Bybit lefújta a DOGS promóciót

spot_img

Az elmúlt héten több alkalommal is felhívtuk a figyelmet a Bybit Kripto Akadémia olvasóknak szervezett DOGS promócióira.

Azok, akik most fizettek be először az oldalra legalább 100 dollárt, vagy az elmúlt napokban rendeltek Bybit kártyát, 50 000 – 150 000 DOGS coin bónuszt kaphattak ajándékba.

A Telegram blokkláncán futó DOGS mémcoin a napokban került be több nagyobb kripto tőzsde, köztük a Binance és a Bybit kínálatába. A DOGS értéke az indulás óta 0.001 dollár fölött tartózkodik,  a felkínált bónuszok a jelenlegi árfolyamon 75 -225 dollárt érnek.

A Bybit képviselője jelezte oldalunknak, hogy a továbbiakban nem tudják biztosítani a korábbi kiírásban vállaltakat és lezárják a DOGS akciót. A tőzsdének minden joga megvan ehhez, az egyes promóciókhoz tartozó kisbetűs rész ugyanis tartalmazza az erre lehetőséget adó kibúvókat.

A Bybit nem indokolta meg, hogy miért zárja le idő előtt a DOGS promóciót, de feltételezzük, hogy a szokatlanul magas értékű bónusz állhat a történtek hátterében. A lezárás elsősorban az új kártyaigénylőket érinti, akik eredetileg szeptember 30-ig nyújthatták volna be az 50 000 DOGS bónusszal jutalmazott kártyaigényeiket, de aki ezt a hét első napjaiban nem tette meg, sajnos lemaradt az akcióról.

Mindettől függetlenül jól járt, aki élt a lehetőséggel, mostani értéken számolva ugyanis ~25 000 – 75000 Ft értékű jutalomra tehetett szert, aki még a lefújás előtt teljesítette a bónuszok megszerzésének feltételeit.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img