Kedvező jeleket mutat a PEPE, tovább növekedett a PEPU

spot_img

A Pepe árfolyama az elmúlt 24 órában 3,66 %-ot emelkedett, kereskedési volumene közel 700 millió dollár volt. Mindeközben befutott az előértékesítési piacra egy újabb békás versenyző, a Pepe Unchained ($PEPU) is, mely saját blokklánccal, és alacsony tranzakciós költségekkel rendelkezik.

A Pepe emelkedését egy technikai támasz segítheti

A PEPE/USD kereskedési pár a napos időtávon vizsgálva bikás fordulatot jelez. A  szakértők által csökkenő éknek nevezett minta jól felismerhető, és a jelenlegi helyzetben kedvező előjelnek tekinthető.

Ez a minta az eladási nyomás gyengülésére utal, az ékből való kitörés így egy nagyobb felfelé irányuló mozgást is eredményezhet.

Forrás: Dextools.io

A Pepe árfolyama a sárgával jelölt erős támasz zónánál tartózkodik, amely vonzza a vásárlói érdeklődést.

Az erről a szintről való elrugaszkodás egy újabb növekedési ciklus kezdete lehet, amit az árfolyamhoz közel álló 50 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) is támogathat, ha sikerül fölé kerekedni.

A 200 napos mozgóátlag kicsivel a jelenlegi árfolyam alatt tartózkodik, és ezzel szintén segítheti a hosszú távú emelkedő trend folyatását.

Forrás: investing.com

A Relatív Erősség Index (RSI) épp csak egy hajszállal van a semleges 50-es szint alatt. Mivel ez azt jelzi, hogy a piac nem túlhevült, a vásárlási nyomás növekedésével még bőven lehet tér a további emelkedésre.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutató a közelmúltban medvés átmenetet produkált, vonala jelenleg a jelzővonal alatt található. A zsugorodó sávokból viszont arra utalnak, hogy a medvés lendület csökkenőben lehet.

A Pepe ára rallyra kész

Amennyiben a Pepe kitör ebből a felhalmozási zónából, akár 30-50%-os áremelkedésre is sor kerülhet, a további gyengeség azonban akár hosszabb konszolidációhoz, vagy további eséshez is vezethet.

A Pepe Unchained előértékesítése meghaladta a 11 millió dollárt – vajon ez lehet a következő sikeres mémcoin?

A PEPE rajongói közül is felfigyelhettek a most induló, saját 2. rétegű blokklánccal rendelkező mémcoinra, a Pepe Unchained-re ($PEPU). Az új békás érme ICO-ja során már 11,030,534.25 dollár gyűlt össze.

Ez lendület felhívta magára a YouTube egyik ismert kriptocsatornájának, a 99Bitcoins elemzőjének a figyelmét is. Szerinte a $PEPU-ban akár a 100-szoros potenciál is ott lehet, és úgy gondolja, hogy ez az egyik legjobb kriptovaluta, amit érdemes lehet beszerezni.

A Pepe Unchained nem csak Pepe témájával emelkedik ki a többi érme közül. A $PEPU mémcoin olyan technológiai fejlesztésekkel kíván piacra lépni, amely kombinálja egymással a mémek és a hasznosság világát.

A Pepe Unchained Layer-2 technológiát alkalmaz ahhoz, hogy elkerülje a Layer-1 hálózatok korlátait. A $PEPU kiaknázhatja az Ethereummal való integráció előnyeit és biztosíthatja a gyors átutalásokat valamint a decentralizált alkalmazásokkal (dAppok) való könnyű együttműködést.

Forrás: X

A projekt kedvező tranzakciós költségekkel rendelkezik, jobb skálázhatósága pedig gyorsabb kereskedést és a nagyobb tranzakciós volumenek kezelését teheti lehetővé.

A Pepe Unchained egy dupla lekötési mechanizmussal is rendelkezik, mely a működési költségek redukálása és a hatékonyság növelése révén növeli a $PEPU stakerek jutalmát.

A jutalmak ETH blokkonként 608,82 dollárt tesznek ki, a becsült APY 182%.

A $PEPU érméket jelenleg 0.0093477 dollárért lehetett megvásárolni, melyek a következő értékeítési szakaszban tovább fognak növekedni.

A $PEPU a hivatalos honlapján, ETH, USDT, BNB vagy bankkártya használatával vásárolható meg.

Nézd meg a Pepe Unchained előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img