A The Meme Games előértékesítése 400 000 dollár felett jár és napokon belül bekerülhet a decentralizált tőzsdékre

spot_img

A The Meme Games mémcoin ICO gamifikációs elemek bevezetésével hívja fel magára a befektetők figyelmét.

A projekt az olimpiai eseményekkel és a paralimpia játékokkal párhuzamosan szervezte meg a előértékesítését, mely során eddig már több mint 400 ezer dollárt sikerült összegyűjtenie. A kibocsátott coint szeptember 8-án tervezik bevezetni a decentralizált tőzsdékre, ezért sokan találgatják, hogy vajon ez lesz-e a következő olyan mémcoin, amire érdemes lesz odafigyelni.

Olimpiai játékok a blokkláncon

A projekt előértékesítésében bárki részt vehet, és ennek során egy játékban is részt vehet, melyben versenyezhet a számára szimpatikus mém sportolókkal. Akinek nyer a karaktere, akár 25 százalékos bónuszt is kaphat a megvásárolt coinjaira. Ez az úgynevezett előértékesítési gamifikáció, egy újszerű megközelítése az ICO-k lebonyolításának.

A mém sportolók nem mások, mint a legnépszerűbb mémcoinok kabalái.

Forrás: X

Pepe stílusosan Franciaországot, az idei olimpia házigazdáját képviseli. A kék-fehér-piros mezbe öltözött sportolót a projekt honlapja fantasztikus tornászként mutatja be, aki ki tudja használni a kétéltűségéből fakadó tulajdonságait ahhoz, hogy boldoguljon a kriptopiacon.

Az Amerikai Egyesült Államok arca nem más, mint Doge. A blokklánc olimpia rangidős sportolója négylábú, amivel könnyedén kvalifikálja magát a mém olimpiára.

A többiek között megtalálható a Dogwifhat, aki  az Egyesült Királyság képviseletében indul, Brett, aki  Németország versenyzője, és Turbo is, aki Olaszországért küzd.

A The Meme Games token egy közösségközpontú érme, ami jutalmazza az előértékesítésben való részvételt, izgalmasabbá téve az ICO-t a vásárlók és a befektetők számára.

Forrás: X

Nézd meg a The Meme Games előértékesítését

The Meme Games előértékesítési gamifikáció

A The Meme Games egy újszerű előértékesítési rendszert dolgozott ki.

Az ICO vásárlási felülete két lehetőségre hívja fel a felhasználók figyelmét. Egyrészt lehetőséget ad nekik, hogy vásároljanak a natív tokenekből, másrészt pedig kiválaszthatnak egy nekik tetsző sportolót is. Ezek a mémsportolók egy virtuális arénában kelnek versenyre, ahol a 169 méteres síkfutás versenyszámban  kell legyőzniük a többieket.

A blokklánc alapú végeredmény meghatározása teljesen véletlenszerű és kiszámíthatatlan, a győzelemre így minden indulónak 20% esélye van.

Amennyiben a vásárló sportolója győz, 25 százalékos bónusz üti a markát. Ez a megközelítés lehetőséget ad a befektetőknek arra, hogy tovább növeljék a megvásárolt coinjaik számát.

A projekt nem korlátozza az indítható játékok számát, azaz annyiszor lehet részt venni egy versenyben, ahányszor valaki vásárol az előértékesítésen. Ez a játékos megközelítés az egyik fő oka annak, hogy az ismert YouTube csatorna, a 99Bitcoins elemzője is azt reméli, hogy az $MGMES lehet-e a következő mémcoin, ami berobban a kriptopiacra.

 

Nézd meg a The Meme Games előértékesítését

A The Meme Games lekötési lehetőségek

A játékosság nem az egyetlen olyan tulajdonság, amivel a befektetők növelhetik az előértékesítés során megvásárolt coinjaik számát.

A felkínált lekötési lehetőséggel élők stakelhetik a The Meme Games tokenjeiket, melyekért kamat (APY) formában kifizetett jutalmakat szerezhetnek. A jutalmak nagysága függ attól, hogy a vásárló mennyi időre és mennyi érmét köt le, hogy ezzel a passzív kereseti lehetőséggel növelje a kriptopénzeinek számát.

The Meme Games tokenomikájára

A The Meme Games a tokenomikája szintén tiszteleg a 2024-es olimpia előtt: az érmekínálata összesen 2,024 milliárd darabot tesz ki, aminek 38%-át szánta a csapat az előértékesítésre, a maradék érmemennyiség pedig a lekötés, a projekt fejlesztési alapok, a likviditás és a marketing között oszlik el.

A The Meme Games ütemterve

A The Meme Games egy egyszerűen követhető ütemterv mellett döntött. Az első fázis során létrehozták magát a projektet, a jelenleg zajló a második fázis pedig az előértékesítést foglalja magába.

A harmadik fázisban az érme bekerül a decentralizált tőzsdék kínálatába, valamint a CoinMarketCap és a CoinGecko adatbázisaiba.

Nézd meg a The Meme Games előértékesítését

Részvétel a The Meme Games ICO-ján

Ahhoz, hogy  valaki részt vehessen  a The Meme Games előértékesítésén, az alábbi lépéseket kell követnie:

  1. Felkeresni a  hivatalos honlapot.
  2. Csatlakoztatni a tárcát a vásárlási widgethez.
  3. ETH-t, USDT-t, vagy BNB-t kell váltania MGMES-re.
  4. Az ICO végén igényelnie kell az érméket.

A kriptókba való befektetés kockázattal jár. Mindenképp javasolt, hogy vásárlás előtt alaposan utánajárj az adott ajánlatnak, és hogy konzultálj egy pénzügyi tanácsadóval.

Nézd meg a The Meme Games előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img