Már csak egy hétig fizet a Bybit, hogy igényeljük az általa kibocsátott Mastercard bankkártyát

spot_img

Már csak 6 napig, szeptember 30-ig van lehetőség csatlakozni a Bybit Kripto Akadémia felhasználóknak szervezett bankkártyás promóciójához, amiben lényegében a tőzsde fizet azért, hogy igényeljük és kipróbáljuk az általa kibocsátott Mastercard bankkártyát. A friss kártyatulajdonosok egy másik, ettől független akcióban is részt vehetnek, amiben további értékes nyeremények kerülnek kisorolsorásra.

A Bybit minden régi és új felhasználója részt vehet a tőzsde által kibocsátott Mastercard bankkártya akcióban.

A részvétel feltételei:

  • Regisztrálj magadnak Bybit fizikai vagy digitális kártyát.
  • Hajts végre vele legalább egy vásárlást (bármekkora összegben).

Jutalmak:

A feltételeket teljesítők:

  1. $20 értékű airdropot kapnak ajándékba.
  2. A kártyán további 5 EUR értékű azonnal elkölthető bónusz kerül jóváírásra és még további 10 EUR, ha az akciós időszakban legalább 120 EUR értékű vásárlás történik a kártyával.

A Bybit Card:

  • Nem rendelkezik éves / havi fenntartási díjjal.
  • 10% cashback-et biztosít pontok formájában, melyeket a Bybiten keresztül lehet beváltani különböző bónuszokra, előfizetésekre (ezek kínálata folyamatosan bővülni fog).
  • Európában 100 millió+ Mastercard elfogadási hellyel rendelkezik.
  • Apple Pay és Google Pay támogatással rendelkezik.
  • Évente akár 8%-os megtakarítási lehetőséget kínáló funkcióhoz kínál hozzáférést.
  • Támogatja az eurót és 8 kriptovalutát (folyamatosan bővül).

A Bybit az ajánlatot szeptember 30-ig, vagy az ez idő alatt a feltételeket teljesítő első 200 Kripto Akadémia olvasóig biztosítja. A digitális kártya igénylése ingyenes, a fizikai 5 EUR / USDT költséggel jár.

A Bybit Card igénylésére ezen a linken van lehetőség.

A fentieken túl a Bybit egy a fentiektől független nyerési lehetőséget is biztosít azok számára, akik október 31-ig használják a kártyájukat.

A szabályok értelmében minimum $100 értékben kell vásárolni a kártyával, hogy bekerüljünk egy kalapba. Az innen kihúzott felhasználók között egy 3000 USDT értékű főnyereményt, emellett pedig 500 USDT értékű kisebb airdropokat, illetve alacsonyabb összegű BTC és ETH jutalmakat sorsolnak ki. További részletek az akció oldalán olvashatók, ahol a Register Now gombra is rá kell klikkelni, hogy a $100 értékű költésünket figyelembe vegyék a promócióban. Ennek elmúlasztása esetén a felhasználó kimarad a sorsolásból.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img