Európában terjeszkedik tovább a Kraken

spot_img

Kedden jelentette be a Kraken a Coin Meester B.V. (BCM) akvizíciójának a lezárását, amely európai növekedési stratégiájának a kulcsfontosságú eleme. Hollandia egyik legrégebbi és legismertebb regisztrált kriptobrókerének a bekebelezésével a Kraken jelentősen növelni tudta európai jelenlétét Franciaország és Lengyelország után, ahol már bejegyzett virtuáliseszköz szolgáltatóként tartják számon (VASP).

Az elmúlt két évben kezdte meg az amerikai székhellyel rendelkező kripto tőzsde európai terjeszkedését, még az európai kriptoeszközök piacairól szóló rendelet megalkotása és bevezetése előtt. A Kraken elmondása szerint, az európai növekedési terveinek felgyorsítására vonatkozó döntése azt követően született meg, hogy az Európai Bizottság létrehozta MiCA szabályozási keretét. 

Kapcsolódó cikkünk:

A MiCA lehetővé teszi az kripto iparági szereplők számára, hogy legálisan és meghatározott szabályok mentén fektessenek be a régióban, ami által versenyképesebb termékekhez és szolgáltatásokhoz juthatnak a fogyasztók. Így a Kraken már közvetlenül vagy partneri kapcsolatokon keresztül tud VASP szolgáltatásokat kínálni Németországban, Spanyolországban, Olaszországban, Hollandiában, Belgiumban, Írországban, Franciaországban és Lengyelországban.

Hollandia a világ egyik legfejlettebb gazdaságával rendelkezik, jól megalapozott innovációs kultúrával és magas szintű kriptos elfogadással. A BCM felvásárlása jelentős pozíciót biztosít a Kraken számára a holland piacon és lehetővé teszi a BCM ügyfelei számára, hogy még robusztusabb termékkínálatból válogathassanak” – mondta David Ripley, a Kraken vezérigazgatója.

A 2017-ben alapított BCM Hollandia egyik legrégebbi és legismertebb regisztrált kriptobrókere. A vállalat különböző kriptos szolgáltatásokat nyújtott kriptovaluta vásárlásra, eladásra, stakelésre, valamint több mint 170 kriptovalutához biztosított még hozzáférést. A biztonságot előtérbe helyezve a BCM 1:1 arányban tartja az ügyfelek pénzét külön számlán, valamint be van jegyezve a Holland Nemzeti Banknál.

További piaci híreket, kereskedési meglátásokat a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Saját stabilcoint indít a Revolut

/kraken, dalyhodl/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img