Szeretsz pókerezni? $50 ajándék! Duplázd meg az első befizetésed a GGPokeren!

spot_img

Ha szeretsz pókerezni, vegyél részt a PókerAkadémia exkluzív, de limitált férőhelyes promóciójában, amihez a GGPoker termében tudsz csatlakozni. Az akcióban bárki részt vehet, aki még nem rendelkezik GGPoker számlával, vagy már létrehozta a számláját, de még soha nem hajtott végre befizetést.

A PokerAkadémia felhívása:

Regisztrálj a GGPoker oldalára az Akadémia linkjével, vagy ha már van számlád, használd azt, és végezz el egy első befizetést – mi $50 értékig megduplázzuk az összeget!

Ezt kell tenned lépésről lépésre:

  1. Regisztrálj a GGPoker termébe az Akadémia linkjén keresztül, vagy használd meglévő Akadémiás számládat.
  2. Hajts végre egy legalább $25-os első befizetést!
  3. Mi a befizetéssel egyező tőkét adunk ajándékba és maximum $50 értékig megduplázzuk azt.

Példa: Ha $50-t fizetsz be, mi további $50-t írunk jóvá a GGPoker számládon! Ha nagyobb összeget fizetsz be, a bónuszunk továbbra is $50 marad.

Az ajánlat az első 10 jelentkezőre érvényes, siess, hogy le ne maradj!

A felajánlott $50 egy extra bónusz, ami mellett a terem több más ajánlata is érvényes marad, például a 100%-os, maximum $600-os befizetésig érvényes első befizetési bónusz, vagy az akadémiás linkkel regisztrálók számára rendszeresen szervezett freerollokon való indulás lehetősége!

A regisztrációhoz használd a pokerakademia promóciós kódot. Ha regisztráltál, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pokerakademia.com email címen és küldd el a regisztrált felhasználónevedet, az email címedet és egy befizetést igazoló screenshotot. Mi ellenőrizzük, hogy mindent helyesen csináltál-e. Ennek az átfutási ideje általában 24 óra (hétvégén lassabb lehet). Ha teljesítetted a feltételeket, az ajándékot jóváírjuk a GG Poker számládon.

Sok sikert, és jó játékot az extra dollárokkal!

A regisztráció menete:

Klikkelj az Akadémia linkjére.

A GGPoker oldalán menj rá a Play Now gombra.

Válaszd ki a magyar / HU régiót.

A számlád létrehozása során a “Van bónusz kódod?” opcióra klikkelve add meg a pokerakademia kódot.

Hajts végre legalább $25 értékű befizetést, vagy utalj be legalább $50-t, ha szeretnéd maximális mértékben kihasználni a PokerAkadémia ajánlatát.

Írj egy levelet az info@pokerakademia.com email címre a GGPokeren regisztrált email címeddel és felhasználóneveddel, hogy jóváírhassák az ajándékot.

Ha bármilyen kérdésed van az akcióval kapcsolatban, ugyancsak a fenti email címen kérhetsz tájékoztatást.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img