Az 50 000-el szenved a Bitcoin

spot_img

Ez a hét nem úgy alakult a bikák számára, ahogy eltervezték. Vasárnap a bitcoin 51 500 dollárra zuhant. A hétközi visszatérési kísérleteket tegnap állították meg a bikák: egy újabb meredek eséssel a BTC árfolyama 55 000-ről 47 500-ra zuhant. Nagyjából két hónap legalacsonyabb árszintjéig jutottunk.

Az éjszaka során történt egy kis visszatérés, nagyjából 2500 dollárt szereztünk vissza az árból és most is 50 000 dollárnál kereskedik a legnagyobb kriptopénzt. A piaci kapitalizációja továbbra is 1 trillió dollár alatt maradt.

További zuhanás esetén a 47k-47,5k sáv tarthat támaszt az árfolyamnak. Eggyel lejjebb a 45 000 dollár körüli támasz szint állíthatja meg az esést.

Nightvision a korrekció utáni emelkedésre játszik és long belépőt keres.

Long belépőt keresek a korrekciót követően a napos charton. A szignál megállapítása úgy történik, hogy a napos legmagasabbra törő gyertya (április 14.) minimuma alatt már 4 db napos minimum van, tehát a korrekció végét valószínűsítem. Ez persze nem jelenti azt nem lesz lesz újabb alj, azonban a kritérum teljesült arra, hogy long belépőt keressek.

Ez lehet majd trendvonal törés, gyertya kombináció vagy más. Szóval a mai napot már kiemelten figyelem, hátha történik valami pozitív. Ez a módszer egyébként a legutóbbi két nagy korrekciónál működött és új csúcsra futottunk. Meglátjuk, persze. a jövőre nézve nincs garancia.

A négy órás grafikonon már tegnap felfigyeltem a jelölt gyertya kombóra, meglátjuk mire lesz elég.. nehéz még az út:

Ha érdekelnek Nightvision meglátásai és kereskedési tippjei, nézz fel a Discord szerverünk VIP részébe, ahol előfizetés után megnyíilk nem csak Nightvision, hanem öt másik tapasztalt kereskedő szobája is. De előfizetéssel nem csak az egyes kereskedők gondolataihoz és ötleteihez férhetsz hozzá, hanem a több ezer fős közösség által összehozott kollektív tudáshoz és tapasztalathoz is hozzáférsz. Ha belépsz, akkor mindig elérhető lesz az okostelefonodon a legnagyobb magyar kriptós közösség, akik szívesen segítenek a kérdéseidben is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img