Mostantól bármikor és bármilyen eszközön elérhetjük Celsius fiókunkat!

spot_img

Tegnapi napon élesbe állt a Celsius webes alkalmazásának első verziója. Immáron böngészőből is elérhetjük Celsius fiókunkat nemcsak telefonos alkalmazásból. Egyenlőre csak a fontosabb funkciókat használhatjuk és láthatjuk, mint például a ki- és beutalásokat, az eddigi tranzakciókat, aktuális portfóliónkat. A fejlesztők ígérete szerint az elkövetkező hetekben és hónapokban még több webes Celsius terméket és funkciót fognak hozzáadni és bevezetni a webes felülethez.

Mutatjuk hogyan használd a webes alkalmazást.

  • Az új Celsius webalkalmazáshoz való hozzáféréshez igazolt Celsius fiókkal kell rendelkeznünk, amely megfelelt korábban az oldal KYC szabályzatának
  • Böngészőnkbe gépeljük be a https://app.celsius.network webcímet
  • Jelentkezz be ugyanazzal a módszerrel és hitelesítő adatokkal, mint a Celsius mobilfiókodba
  • Írd be a 2FA / PIN kódodat
  • Kész! Bent is vagy!

Hogyan néz ki a felület?

Miután bejelentkeztünk a Celsius fiókunkba az internetes alkalmazáson keresztül, a fiók irányítópultjában találjuk magunkat. Az irányítópultban áttekinthetjük fiókunkat, beleértve a teljes egyenlegünket, az eddigi jutalmainkat, és számlánk lebontását az egyes birtokunkban lévő kriptovaluták alapján. Rengeteg interaktív táblázatot és grafikont hívhatunk elő, hogy könnyebben átláthassuk portfóliónkat.

A webalkalmazás menüjéből a küldés vagy a fogadás fülre navigálva küldhetjük és fogadhatjuk a 40+ támogatott kriptovaluta bármelyikét. A beállítások fülön megtekinthetjük és módosíthatjuk fiókunk egyes részleteit. Frissíteni vagy szerkeszteni is tudjuk a pénztárca címeinket, valamint egyszerűen ellenőrizhetjük fiókunk biztonsági beállításait közvetlenül a böngészőből.

A Celsius webalkalmazás használatának lépésről lépésre történő bemutatását bővebben az alábbi linken tudjátok megtekinteni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img