A Binance az év végéig meghosszabbítja az ingyenes kereskedés lehetőségét

spot_img

A Binance 2019 októberében indította el azt a saját stabil coinját előtérbe helyező promóciót, aminek résztvevői kereskedési jutalékok megfizetése nélkül vehették igénybe a tőzsde kereskedési felületét. A váltó tegnap jelentette be, hogy december 31-ig meghosszabbítja az akciót.

Habár a kriptopiacok legnépszerűbb kereskedési párjának kétségkívül az USDT tekinthető, a Binance határozott lépéseket tett azért, hogy a saját maga és egy szabályozottan működő amerikai cég, a Paxos által kibocsátott stabil coint, a BUSD-t helyzetbe hozza. Amellett, hogy a tőzsde a saját kamatozó szolgáltatásaiban sokszor magasabb megtérüléseket kínál az ebben elhelyezett letétekre, a nála elérhető szinte összes kriptovalutát is kereskedhetővé tette a BUSD ellenében.

A BUSD kereskedési párok itt érhetők el

Persze mindez önmagában még kevés lenne a sikerhez, hiszen miért is választaná bárki a BUSD-t, a sokkal elterjedtebb Tetherrel szemben. A Binance ezért döntött úgy, hogy olyan olyan ösztönző programot indít, amivel rászoktatja a kereskedőket annak használatára.

A tegnapi bejelentés értelmében a tőzsde hagyományos (spot) és margin (tőkeáttételes) BUSD párjain a maker (vagyis limit order) megbízást kiadó tradereknek az év végéig továbbra is 0%-os kereskedési jutalékot kell megfizetniük, vagyis ingyenesen használhatják az oldal ezen kereskedési felületeit.

A vonzó ajánlat ellenére olvasóinknak mégis érdemes mérlegelnie, hogy éljenek-e ezzel a lehetőséggel, hiszen oldalunk játékában az általuk termelt jutalékok függvényében pénzjutalomra is szert tehetnek.

Júniusban is folytatódik a Kripto Akadémia kereskedési versenye

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img