I. Kripto Akadémia Mémbajnokság eredményhirdetés

spot_img

Lezárult az első Mémbajnokság, 28 pályamű érkezett az elmúlt hét nap során, köztük nem egy, nem két olyan is, ami valódi kreativitásról, és ami ennél is fontosabb: humorérzékről tett tanúbizonyságot. Büszkék vagyunk a Kripto Akadémia közösségére, hiszen ismét bebizonyosodott, hogy még a piac kissé nehezebb időszakában sem veszítjük el a jókedvünket, márpedig ez nagyon kell, enélkül élni sem érdemes.

Lássuk a győztest, aki megnyerte az egy hónapnyi Kereskedési Tippek előfizetést!

71 interakcióval a fenti alkotás nyert, úgy tűnik a közösségünk -nagyon helyesen- nem különösebben rajong a mém- és shitcoinokért, bár a Mémbajnokság során ez kissé ironikus, de értitek a lényeget. Tehát az I. Kripto Akadémia Mémbajnokság nyertese Atama984, arra kérjük, hogy az info@kriptoakademia.com címen jelentkezzen, tárgymezőben a “Nyeremény” szóval.

Bár Atama984 kolléga pályaműve nagyot nyert az interakciók számát tekintve, ez nem jelenti azt, hogy ne lettek volna szorosan a nyakában más versenyzők, nézzük meg, kik álltak még közel a dobogó legfelsőbb fokához. Szintén 71 interakciót kapott szerkesztőségünk egyik tagja, Keny, azonban őt nem hirdethetjük ki győztesnek, hiszen eleve bármihez hozzáfér a Kripto Akadémia széles termékkínálatából.

paraj I Killer nevezetű versenyző is sok interakciót kapott, 26 interakciót ért Jézus, amint épp igyekszik ellenállni egy gyönyörű nő, vagyis egy alt csábításának:

Olyanok is voltak, mint például gravicam, akik megörökítették a Kripto Akadémia teljes közösségét egy mémben, ezért külön hálásak vagyunk:

Szerkesztőségünk megvizsgálja, hogy tartunk-e még Mémbajnokságot, de az biztos, hogy a ti véleményetek nagyon sokat számít nekünk, így arra kérünk, mondd el egy komment formájában, hogy szeretnél-e még hasonló megmérettetést! Ha pedig most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img