Történelmi csúcson a Bitcoin, mi történhet ezután? Kérdezd élőben a BlockChange pénzügyi szakértőjét

spot_img

Néhány nappal ezelőtt 67 000 dollárig emelkedett a bitcoin árfolyama, majd közel 10 000 dollárt vesztett az értékéből. Mire számíthatunk ezután? Vajon a Doge is követni fogja a Shiba emelkedését?

Nem mindennap kínálkozik lehetőség arra, hogy a hazai kriptopiac egyik vezető képviselője adjon választ ezekre a kérdésekre. Már csak ezért is érdemes ma este 7 órakor ellátogatni a BlockChange Facebook oldalára, ahol Taraczky Andrej pénzügyi szakértő ad mélyebb betekintést a kriptovaluták világába. A szervezők az alábbi kedvcsinálót fűzték az eseményhez:

A résztvevők tehát kérdezhetnek is, amire nem csak élőben, hanem  a nap folyamán a BlockChange Facebook oldalának továbbított üzenetek formájában is adott a lehetőség. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők és a beszélgetés házigazdája, Taraczky Andrej.

A BlockChange Magyarország egyik legnagyobb kriptovaluta ATM szolgáltatója, ami 18 db Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Dogecoin vásárlásra alkalmas automatát üzemeltet. Ha szeretnél többet is megtudni a gépek működéséről, vagy azok pontos elhelyezkedéséről, látogass el a BlockChange ATM kereső oldalára, vagy nézd meg a róluk készített bemutatónkat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img