A Crypto.com telefonos applikációja a legtöbbet keresett alkalmazás az Egyesült Államokban

spot_img

A Crypto.com kriptovaluta tőzsde appja most minden kategóriában az amerikai Google Play Store legtöbbet letöltött alkalmazásaként vezeti a listát. A tőzsde alkalmazása a múlt héten a harmadik legtöbbet letöltött alkalmazás volt az amerikai Apple App Store-ban is.

A Google Play Store legfrissebb adatai szerint az ingyenes alkalmazásainak toplistáját a Crypto.com alkalmazása vezeti. A letöltések száma alapján még a TikTokot is megelőzve az első helyre ugrott a ranglistán. A Coinbase applikációja a harmadik helyen áll a Cash App előtt, míg a Voyager Digital a tizedik, miután a kereskedési platform bejelentette, hogy a Dallas Mavericks kosárlabda csapattal fog együttműködni.

A Crypto.com növekvő népszerűsége annak is köszönhető, hogy a tőzsde reklám kampányt indított Matt Damon színésszel, aki vitathatatlanul az egyik legnagyobb híresség, aki eddig a nevét adta egy kriptovaluta tőzsde mögé. “Bátraké a szerencse” elnevezésű reklámfilm a múlt héten debütált és a potenciális kripto felhasználók, befektetők globális közönségét hivatott megszólítani.

A piaci érdeklődés indikátorának tekinthetjük egy vállalat applikációjának letöltésszámát. A kampány valószínűleg hozzájárult ahhoz, hogy a Crypto.com Coin (CRO) árfolyama október 29-én féléves csúcsra, 0,2294 dollárra emelkedett.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedéssel kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/cointelegraph/

Matt Damon lett a Crypto.com reklámarca

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img