Polygon és Solana támogatás érkezik az Opera böngészőbe

spot_img

Az Opera böngésző legújabb frissítése összesen nyolc új blokklánc hálózat támogatását tartalmazza. Ezek a Solana, a Polygon, A StarkEx, a Nervos, a Celo, a Ronin, az IXO és a Bitcoin. 

Az újítással az Opera használói már pár kattintással interakcióba léphetnek az ezekre a hálózatokra épült alkalmazásokkal. Az Operához ugyanis már nem kell külsős tárcát letölteni, ha például a Solana-ra épült NFT piacterekkel, játékokkal vagy bármilyen más okos szerződésekkel akarunk kapcsolatba lépni. A felsorolt új hálózatok mellett az Opera beépített tárcája már régóta támogatja a Ethereumra épült tokeneket is. 

“Amióta beléptünk a Web3 térbe 2018-ban, folyamatosan együtt dolgozunk a legnépszerűbb blokkláncokkal és web3 domainnév szolgáltatókkal, hogy eljussunk a kripto kísérleti fázisaiból egy tömeges adopció felé. Végső soron azzal, hogy a Web3 már úton van a mainstream felhasználás felé, a felhasználóknak nem kell tudniuk, hogy azzal kerülnek kapcsolatba. Csak egy kiváló felhasználói élmény és valódi érték kell nekik.” – írta Jorgen Arnesen az Operától. Hozzátette, hogy a fent felsorolt hálózatok legtöbbje valamilyen layer 2 megoldás, amire tudatosan szeretnének építeni, hogy a layer 1 blokkláncok lassúságát és jutalékait ellensúlyozni tudják.

A Polygon és a Polygon dapp-ok elérhetőek Androidon és PC-n. A Solana, StarkWare, IXO, Ronin, Nervos, Bitcoin és Celo támogatás most elérhető az Android verzión, de pár hónapon belül az asztali böngészőn is ott lesznek.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img