Ethereum fork a Binance-en: mindenki kap a forkolt lánc tokenjeiből

spot_img

A világ vezető kriptotőzsdéje csütörtökön bejelentette, hogy a szeptember 15-re tervezett Ethereum merge során létrejövő forkolt hálózat tokeneit is jóváírja a felhasználók számláin.

A Binance közleményben vázolta fel azt a lehetséges forgatókönyvet, amikor az Ethereum két egymással versengő láncra szakad, új tokeneket létrehozva. Ebben az esetben a tőzsde továbbra is az ETH tickert használja majd a tervezett Proof-of-Stake Ethereum megjelenítésére.

A tőzsde azt is tervezi, hogy a felhasználók számláin jóváírja a forkolt Ethereum-láncból származó tokeneket, 1:1 arányban, amennyiben létrejön a forkolt hálózat.

A Binance azt is közölte, hogy támogatni fogja az esetleges Ethereum forkok esetében a kiutalásokat. A forkolt token azonban ugyanolyan szigorú listázási és felülvizsgálati folyamaton megy majd keresztül, mint amilyen a tőzsde bármely más tokenére is vonatkozik.

Ugyanebben a közleményben a Binance azt is megerősítette, hogy szeptember 6-án felfüggeszti az ETH és ERC-20 tokenekre vonatkozó be- és kifizetéseket a hálózat Bellatrix konszenzusrétegének frissítésére való felkészülés miatt. Szeptember 15-én, amikor a fő merge eseményre sor kerül, újra felfüggesztik az említett műveleteket.

Ha te is szeretnél kapni a potenciális forkolt ethereum tokenekből, vegyél ethereumot a Binance-en és a merge időpontjáig hagyd a számládon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img