Szimulált kriptopénz-kereskedés platform indult

spot_img

A szimulált, azaz valódi pénzmozgás nélküli kereskedés korántsem új, évtizedek óta léteznek erre a koncepcióra épülő rendszerek, főként oktatási céllal. A kriptopénzek területén sem számít ez feltétlenül óriási újdonságnak, ám úgy tűnik megérkezett egy profi, igényes felület, amin befektetés nélkül is kirpóbálhatjuk magunkat a kriptopénz-kereskedés világában.

A Niffler.co ígérete szerint ráadásul nem csupán a kezdő, de még a haladó kereskedőket is várják, az nem egészen világos, hogy utóbbi kategóriát pontosan miért, ez valószínűleg a jutalmazási rendszerükkel függ össze, a Brave-hez hasonlóan kripto-jutalomban részesülhetünk, itt azonban nem hirdetések megtekintéséért, hanem a portfoliónk sikeres növeléséért.

A Niffler platformja.

Szórakoztató, hatékony, és “biztonságos” módját ígérik a tanulásnak, valós idejű, és valós “tartalmú” szimulációjáról van szó a kriptopénz piac történéseinek. A bemutatkozó oldal tanúsága, legalábbis ígérete szerint az “ingyenes közösség” is nagy szerepet kap, egymás segítése, egymás tudásának kölcsönöse megosztása szerves része a rendszernek.

Az említett jutalmazási rendszer egész egyszerűen “Niffler Reward Program” névre hallgat, a rendszer egésze olyannyira új, hogy a világ szinte minden webes szolgáltatásán – beleértve a nem magyar nyelvűeket is – elérhetetlen “Andras” felhasználónév szabad volt, a teszt során természetesen le is csapott rá jelen cikkünk szerzője.

Százezer dollárral indulhatunk neki a kriptopénz-kereskedés izgalmas, néhol ijesztő világának, érdekesség, hogy mielőtt elkezdhetnénk a kereskedést, pontosabban minden kereskedési lépésünk előtt rövid szöveges “indoklást” kell adnunk, melyben kifejtjük, hogy miért látjuk helyes lépésnek azt, amire készülünk.

Alul látható a “magyarázom a bizonyítványom” ablak.

Az mindenesetre biztos, hogy letisztult, és valóban könnyen használható felületről van szó, a százezer dollárnyi játszópénz pedig bizonyára elég arra, hogy legalább 1-2 sikeres trade-et hajtsunk végre, persze az is könnyen lehet, hogy egyetlen lépésben elbukjuk a mintegy harminc millió forintnyi tőkénket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img