Keressük a legszebb érmét, 1000 mikronnal jutalmazzuk!

spot_img

A Kripto Akadémia rendszeres olvasói bizonyára emlékeznek még, nem is olyan régen, áprilisban bankjegy szépségversenyt hirdettünk, a legszebb bankót kerestük, amit csak nyújtani tud a hazai közösség, talán meg is találtuk! A nagy sikeren, számos beküldött “versenyzőn”, és kommenten felbuzdulva most úgy döntöttünk, hogy a pénzvilág egy másik, szintén fontos szereplőjével, a jó öreg érmével megvalósítjuk pontosan ugyanezt!

Keressük a legszebb bankót, 1000 mikronnal jutalmazzuk!

A Kripto Akadémia érme szépségversenyt hirdet, keressük a legszebb érmét, ám nem csak azt, hanem a második, és a harmadik helyezettet is díjazzuk, méghozzá a következők szerint:

  • Első helyezett: 1000 MIK
  • Második helyezett: 750 MIK
  • Harmadik helyezett: 500 MIK

A zsűri pedig maga a közönség lesz, a játék menete a következő:

egy komment formájában helyezd el a “versenyzőnek”, vagy ha úgy tetszik “pályaműnek” szánt érméd fotóját, egy játékos több érmét is feltölthet, de fontos, hogy külön-külön kommentekként tedd ezt meg. Ha pedig elnyeri a tetszésed egy érme, akkor kedveld az adott hozzászólást, amiben el lett helyezve, az alábbi screenshoton látszik, hogy a fórumban, a bejegyzések jobb szélén megjelenő szív ikonnal teheted ezt meg:

Nagyon fontos, hogy minden résztvevő csak és kizárólag a saját tulajdonában álló, jelenleg számára elérhető érmével vehet részt a versenyben, az internetről, innen-onnan letöltött érmefotók nem érvényesek! Természetesen nem lesz lehetőségünk arra, hogy elmenjünk ellenőrizni, hogy egy adott érme valóban megtalálható-e az otthonodban, de bízunk olvasóink becsületében, hiszen ebben eddig még sosem csalódtunk! 🙂

Bármilyen érmével lehet pályázni, nem számít sem a kor, sem az alapanyag, sem az állapot, sem a névérték, a pillanatnyi piaci érték sem, ahogy természetesen az is mindegy, hogy pontosan melyik kultúrából, vagy melyik nemzet területén található érmeverdéből származik! Egyetlen szempont van, mégpedig az, hogy legyen szép az adott érme, hogy ez mit jelent, azt majd a közösség fogja eldönteni a szavavazataival!

  • Beküldési határidő: június 21. 23.00
  • Eredményhirdetés: június 22.

Várjuk a legszebb érméket, biztosak vagyunk abban, hogy izgalmas “versenynek” nézünk elébe, hiszen rengeteg gyönyörű érme lapul a fiókokban! 🙂

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img