Pár kattintásra vagy attól, hogy automatikusan másold Balage-t

spot_img

Egy új fejlesztésünknek hála, megvalósult a közösségünk legnagyobb kívánsága, az automatikus kereskedő másolás! De kezdjük az elején.

Régebben megkérdeztünk tizenhat, régi és új felhasználónkat arról, hogy mit gondolnak a Discord szerveren működő Kereskedési Tippekről. Rengetegen dicsérték a közösséget, a jó beszélgetéseket és a kereskedők szakértelmét, de néhány alapvető problémára is rávilágítottak:

  • a Discordon a kereskedőket nagyon nehéz követni
  • sokat kell ülni a gép előtt és sok időt kell ráfordítani a kereskedésre
  • nem mindig sikerül elkapni a nyerő tradeket
  • néha túl sok szignál van kint egyszerre és bonyolult követni, hogy melyikkel mi történik
  • a szignálok és a magyarázatok néha túl érthetetlenek

Amikor tavaly nyáron elkezdtük fejleszteni legújabb termékünket, már tudatosan törekedtünk arra, hogy ezeket a problémákat megoldjuk.

Egy év munka után a héten elindult legújabb fejlesztésünk, ami a CopyTrader Pro nevet kapta.

A CopyTrader Pro-t azért alkottuk meg, hogy:

  • egyszerűbb és kényelmesebb legyen vele a kereskedés és a portfólió kezelés
  • hogy egy gombnyomásra tudd másolni kedvenc kereskedődet

Regisztrálj most és próbáld ki a CopyTrader Pro-t!

Természetesen nem csak Balage-t, hanem a többi jól bejáratott kereskedőnket is másolhatod.

Ahhoz, hogy minden funkcióját élvezni tudd a CopyTrader Pro-nak, szükséges, hogy a Binance számládat csatlakoztasd a CopyTrader Pro számládhoz. Ezt regisztráció és belépés után tudod megtenni. Ehhez segítséget az oldalon is találsz, vagy nézd meg a gyakran ismétlelt kérdések részt.

Regisztráció és a Binance számla csatlakoztatása után ingyenesen elérhető a trade menedzsment funkció, ahol komplex tradeket tudsz feladni, egyidejű stop-loss és take profit beállításokkal.

A másolás, vagyis a kereskedő automatikus követéséhez előfizetés szükséges, ami a másolásra szánt tőkéd egy része. Részletek az ‘Előfizetések’ menüpont alatt.

Ha van kérdésed a CopyTrader Pro-ról, írd meg nekünk kommentben, vagy a Discord szerverünkön keresd meg a #beszélgető szobát a CopyTrader Pro szekció alatt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img