Nyomj meg egy gombot és hagyd, hogy profik kereskedjenek neked

spot_img

Az elmúlt másfél évben megannyiszor beszámoltunk kereskedőink kiváló eredményeiről, akiknek a szignáljait te is követhetted, ha előfizetőnk voltál a Discord szerverünkön. Ahhoz, hogy ebből nyereséget láthass, magadnak kellett felmenni a tőzsdére, megrakni a pozíciót, figyelemmel kísérni a kereskedőt és az esetleges zárásokat. Erre többé semmi szükség, ugyanis elindult a CopyTrader Pro, amivel az összes kereskedőnket egyetlen gombnyomással követheted.

Az elmúlt másfél év alatt Keny volt a legjobb eredményeket hozó kereskedőnk. Rekord hónapjában +85%-os tőkenyereséget ért el, de nem ritkán előfordult a 20% és 30% közötti tőkenyereség is a hónap végére. A CopyTrader Pro-n Keny-t is tudod másolni, ráadásul statisztikái is naponta, automatikusan frissülnek. Ezt a ‘Kereskedők’ menüpont alatt, az ő nevére kattintva tudod megnézni, akár most is, regisztráció nélkül.

Érdemes megnézni, hiszen Keny fantaszikusan formában van. Egy hónappal ezelőtt indult meg egy lejtmenete, ami jól látható a grafikonon is. Azóta viszont olyan visszatérést írt le, amilyenre csak egy igazi profi képes. Ráadásul nem csak visszahozta tőkéjét a veszteség előtti szintre, hanem már +28%-os nyereségben van ahhoz képest is.

A hónap eleje óta Keny +82%-ot hozamon áll, amiből könnyen egy rekord is lehet a hónap végére.

Ha szeretnéd automatikusan másolni Keny-t, nincs más dolgod mint:

  1. regisztrálni a CopyTrader Pro-ra
  2. Összekötni a Binance számládat a CopyTrader Pro-val
  3. Előfizetni és elindítani a másolást.

Az előfizetési díjat a tőkéd mennyisége és az előfizetés hossza határozza meg, részletekért kattintsd végig az ‘Előfizetések’ oldalt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img