Groestlcoin( GRS ) $0.19

Piaci részesedés $14,117,743
Napi forgalom $378,537
Forgalomban lévő mennyiség 75,459,609
Algoritmus Groestl
Konszenzus PoW
Összes kibocsátható coin száma 105,000,000
Árfolyam

Árfolyam

A Groestlcoin egy furcsa nevű, de annál érdekesebb kezdeményezés. És mint búvó patak, különösebb hírverés nélkül erősödtek meg a háttérben. Szokás a Vertcoin kistestvérének is tekinteni, mert közel egyidőben tettek szert ismertségre, és mindkettő alapötlete hasonló: hozzunk létre ASIC-álló kriptovalutát, melyet nem lehet specializált gépekkel eszetlen mértékben bányászni!

Elsők között vezették be a Segwit-et, és folamatosan up-to-date tartják érméjüket. Forradalom helyett egyszerűen egy nagyon gyors és stabil coin-t ígérnek, és megavállalatok helyett kisvállalkozásokkal üzletelnek, főleg arra fókuszálva, hogy valós fizetőeszközként minél több helyszínen fogadjál el fizetőeszközként. Így londoni taxivállalattól kezdve koreai boltokig számtalan kisebb hálózatot szereztek meg maguknak.

A nagy tavalyi ralliban fél dollárról másfélig erősödött, majd egy letörés után 2.25-ön tetőzött. Jelenleg újra fél dollár környékén mozog. Azonban látván, hogy gyarapodik a közösség, hogy ütnek nyélbe folyamatosan újabb és újabb üzleteket, és hogy jelenleg 70 millió érme van forgalomban (és 100 millió a maximális mennyiség), nem elképzelhetetlen, hogy egy bika piacon hamar újra meg fognak erősödni.

Értékelés
  • Hosszútávú befektetésre ajánlott
  • Ismertség és elterjedtség
  • Fejlesztők és technológia
  • Közösség
  • Tárcák minősége
4
Sending
User Review
4 (3 szavazat)

Linkek

jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel