A világ első Satoshi Nakamoto szobra

Budapesten, a Graphisoft Parkban avatjuk a világ első Satoshi Nakamoto szobrát. Erre a projektre különösen büszkék vagyunk, hiszen egyik szereksztőnktől, Györfi Andrástól származik az alapötlet. A megvalósítás persze csapatmunka, melyben a Kripto Akadémia stábján túl részt vett a MrCoin kriptopénzváltó, a Blockchain Hungary Association, és a Blockchain Budapest is.

Köszönettel tartozunk a hazai kriptopénz közösség egészének, hiszen részben közösségi finanszírozással oldottuk meg a projekt részleteit, köszönjük mindenkinek, aki akár BTC-vel, akár BNB-vel hozzájárult a közös sikerhez. Ízig-vérig magyar projektről van szó, amivel feltehetjük hazánkat a nemzetközi kripto-térképre!

Szoboravató: Szeptember 16. 17:00 Graphisoft Park – Budapest, 1031 Záhony utca 7.

 

 

 

Már a szobor tervezése során rengeteg médiamegjelenést kapott a projekt, szerepeltünk az általános- és a kripto-specifikus média legfontosabb felületein egyaránt.

  • Magyarországi médiamegjelenéseink:

 

 

 

 

 

 

  • Nemzetközi médiamegjelenéseink:

 

 

 

Így készült…

A 2021. szeptember 16-án megrendezésre kerülő szoboravató után részeletesen beszámolunk arról, hogy miként készült Satoshi szobra, fotókkal, videókkal, egyéb érdekességekkel! Stay tuned!

De miért érdemel szobrot a Bitcoin alkotója?

Nem tudjuk, hogy mi lesz a bitcoin sorsa, ahogy azt sem, hogy merre tart a kriptopénzek piaca, hogyan fog kinézni tíz, vagy akár húsz év múlva. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy a Bitcoin hálózat adott egy óriási értéket a világnak. Ez nem más, mint a blokklánc technológia.

Egy adatbázis, ami forradalmi változást hoz az élet számos területén. Egészségügy, logisztika, segélyszállítmányok célbajuttatása, csak néhány példa, a blokklánc ezekben mind jelentős változást hozhat. Jobb, átláhatóbb, igazságosabb rendszer, ami egy kicsit tényleg jobbá teheti a világunkat. Ezért kap Satoshi szobrot.

Ha többet szeretnél tudni Satoshi szobráról, kérlek írj nekünk az info@kriptoakademia.com címre!

Külön köszönet az ILGON csapatának!

 

  • Cikkeink Satoshi szobráról:

Itt kap helyet a Satoshi szobor

Lezárult a Satoshi szobor közösségi finanszírozása, íme az eredmények

Már az avatás előtt is óriási az érdeklődés Satoshi szobra iránt

Szobrot állítunk Satoshinak, rád is szükség van!

A Kripto Akadémia 500 000 forinttal támogatja Satoshi szobrát

A Blockchain Hungary 250 000 forinttal támogatja Satoshi szobrát

A Blockchain Budapest 250 000 forinttal támogatja Satoshi szobrát

Már BNB-vel is támogathatod Satoshi szobrát