TE-Food – Hatalmas siker lett a magyar ICO

Megosztom

Teljesen véletlenül futottam a TE-FOOD twitter fiókjába, ahol a Kétszeri Dávid előadásáról szóló képeken látható számok rögtön felkeltették az érdeklődésem.

A TE-FOOD a feltörekvő gazdaságok élelmiszer biztonságára és a “farmtól az étkezőasztalig” ellátási lánc biztosítására fókuszál. Honlapjuk szerint a cég a magyar, vietnámi és dél-afrikai piacokon van jelen, ahol 6000 piaci szereplővel van kapcsolatuk és hálózatukon naponta 12 000 sertés, 200 000 baromfi és 2.5 millió tojás útját követik nyomon

Rendszerükkel csökkenthető az élelmiszerekkel kapcsolatos visszaélések száma és ezzel arányosan növelhető az érintett területek lakosságának egészsége, illetve a régiókból érkező élelmiszerekbe vetett bizalom, mely hosszútávon a helyi piacok fejlődését és lakosság felemelkedését is elősegítheti.

Hogy szolgáltatásaikat fejlesszék és jövőbiztossá tehessék, a cég tett egy lépést a blokklánc technológia felé és ennek keretében egy ICO-t is meghirdetett, mely papíron ugyan február 22. és március 22. között tart, de az indulástól számított 15. percben már véget is ért, ugyanis ennyi időre volt szükségük az általuk kitűzött 19.1 milló dollár eléréséhez. Telegram csatornájuk 13 ezres tagságát látva talán nem is meglepő a gyors siker.

A TE-FOOD csapatának ezúton is sok sikert kívánunk! A jövőben még biztosan olvashattok róluk oldalunkon és remélhetőleg hamarosan az ismertebb tőzsdéken is találkozhatunk a TFD tokenekkel, hogy azok is beszerezhessék őket, akik lemaradtak az ICO-ról.

A TE-FOOD promóciós anyaga:

https://www.te-food.com/

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel