A PayPal is támad

Megosztom

UPDATE: A napokban kiderült, hogy az email hamis volt, és ez a levél nem a PayPal-tól származik. Ugyanakkor az eredeti forrását továbbra sem tudjuk. Legrissebb híreink a témában: PayPal: hamis-zászlós hadművelet volt

KORÁBBAN: A galaktikus, csillagászati méretű egybeesések sora folytatódik, és véletlenül a PayPal közvetlenül a Facebook és a Google után csatlakozik a kriptó-ellenes ligához. Pár órája érkeznek a Reddit-en a hírek, miszerint a kriptovaluták kereskedésével kapcsolatos tranzakciókat végző személyeket az alábbi üzenettel találja meg a szolgáltató:

„Értékeljük, hogy a PayPal-t választottad tranzakciók küldésére és fogadására.

Miközben felülvizsgáltauk a fiókodat, észrevettük, hogy olyan tevékenységet végeztél, amely magában foglalta kriptovaluták eladását vagy átutalását, ami tiltva van az Elfogadható Felhasználás Feltételei szabályzatunkban. Mivel ez nem engedélyezett a platformunkon, kérünk szépen, hogy szüntess be minden ilyen jellegű tevékenységet. Amennyiben folytatod, úgy sajnos nem áll módunkban tovább felajánlani szolgáltatásunkat…”

És így tovább. A hihetetlenül polkorrekt megfogalmazás mögött egyértelműen megfenyegetik a felhasználóikat azzal, hogy törlik a fiókjukat. Azaz ez nem pusztán baráti figyelmeztetés, vagy opció. Mostantól a PayPal figyeli minden egyes tranzakciódat, és ha úgy sejti, hogy köze van valamilyen kriptotőzdséhez, akkor végeztetek.

Ezen történések pláne azért ellentmondásosak, mert napokkal ezelőtti az előző PayPal-os hír, miszerint levédettek néhány olyan technológiát pepitában, melyek a kriptopiacon már réges régóta ismertek és használtak.

Ha a nagy képet akarjuk látni, akkor talán a legkézenfekvőbb teória az, hogy Elon Musk, miközben könyvet olvasott, ihletet kapott. Szeretne felülni a vonatra, és tetszik is neki a kriptovaluták teóriája, ugyanakkor nem tűri a konkurenciát. Nem volnék meglepve, ha hamarosan érkezne a PayPal ICO.

Persze ez újfent csak spekuláció 🙂

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel