Pantos ICO: Egy héttel később 23%

spot_img

Pont egy héttel ezelőtt számoltunk be róla, hogy elindult a Pantos projekt ICO-ja, melyet a Bitpanda, a népszerű és általunk is ajánlott osztrák kriptopénz vásárló oldal, a TU Wien műszaki egyetemmel együtt álmodott meg.

20 nap van hátra

0329 pantos 2
A hivatos oldalért katt a képre!

Az ICO április 18. délig, vagy 1500 BTC-nyi kriptopénz összegyűjtésééig tart, a Bitpanda osztrák vásárló oldalon. Egy hete a tippünk az volt, hogy legkésőbb április első hetében zárul az ICO, azonban ez mára nem tűnik ilyen egyértelműnek: Egy hét alatt további 6%-ot sikerült csak összeszedni. Habár rengeteg online felületen lehet találkozni a hirdésükkel, abból nem derül ki semmi gyakorlati infó, sem az, hogy maga a Bitpanda csapat áll a projekt mögött. Ezek hiányában semmi nem ösztönöz kattintásra. 2018-ban van már túl vagyunk azon, hogy csak azért mert ICO, pénzt vágjunk ismeretlen – jelen esetben csak annak tűnő – kredibilitás nélküli projektekbe.

Ennek ellenére azok számára, akik már tettek a kalapba, nem feltétlenül rossz hír az, hogy lassan halad a gyűjtés: Április 18-án a kontribúciónk arányában fogunk részesülni a 40%-nyi tokenből, ami azt jelenti, hogy minél kevesebb pénz gyűlik, annál nagyobb a lesz részesedésünk darabszáma és annál alacsonyabb egy token költsége.

Az ICO során egyébként minden Bitpanda felhasználó részt vehet az ingyenes airdropban, az ingyen pénz az új fiókoknak is jár, így csak ezért is érdemes lehet regisztrálni.

A Pantosról

Egy olyan, blokkláncok közötti tokent (PAN) fejlesztenek, mely láncok közötti értékküldésre használható, tökéletes árfolyamkülönbség-lefölöző eszköz lesz, és mérhető vele az egyes láncok egymáshoz viszonyított dominanciája.

A whitepaper alapján egyértelmű, hogy az első időszakban a “cross-chain” váltást egyszerűen a Bitpanda centralizált felületén fogják végezni a PAN tokenek segítségével. Menet közben a bécsi TU Wien műszaki egyetemmel közösen fejlesztik ki először a megvalósíthatósági tanulmányt, aztán a Token Atomic Swap Technologies (TAST) technológiát, mely a valódi, több blokkláncon is futó, mindegyiken azonos árú és így arbitrázsra, valamint az egyes blokkláncok dominanciájának vizsgálatára alkalmas, végleges PAN tokent adja.

Több kriptotőzsde is rendelkezik saját tokennel, sőt a Binance nemrég jelentette be, hogy saját blokkláncot fejleszt, melyre áttelepül a ma még ERC-20 BNB token.

A kriptoakademia.com az oldal a magyar közösség felrázására, az aktív felhasználók jutalmazására saját kriptopénzt fejleszt, melyet egy ICO keretében fogunk elindítani a következő negyedévben. Maradj velünk, legyél aktív az oldalon és kövesd a fejleményeket! Izgalmas lesz 🙂 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img