Beperlik a közösségi oldalakat a kriptopénzekkel kapcsolatos tartalmak tiltásáért

Megosztom

Orosz, kínai és dél-koreai szervezetek közösen, pertársaságot alkotva fogják beperelni a Googlet, Facebookot és Twittert, amiért betiltották felületeiken a kriptopénzekkel kapcsolatos reklámokat.

A Facebook január elején, a Google márciusban, a Twitter pedig a napokban jelentette be a tiltásokat, melyek ellen az Orosz Kriptopénz és Blokklánc Szövettség (RACIB), a Korea Kockázati Befektető Szövettség (LCBT) és egy kínai befektetőket tömörítő szervezet fog jogi úton fellépni.

“Úgy hisszük a cégek kihasználják monopol helyzetetüket és kartell gyanús megállapodást kötöttek egymással, hogy befolyásolják a piacot. A cégek által meghírdetett tiltás miatt az árak jelentősen zuhantak az elmúlt hónapokban.

 

Szerintünk amennyiben kiderülne, hogy a cég döntéshozói vagy részvényesei között vannak olyanok, akik rendelkeznek kriptopénzekkel az felveti annak a gyanúját, hogy személyes haszonszerzés céljából visszaéltek pozíciójukkal és ezért a törvény előtt kell felelniük.”

A keresetet az Egyesült Államokban fogják benyújtani, ahol már több állam is rendkívül befogadónak bizonyult a kriptopénzeket illetően.

Forrás: Cointelegraph

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel