Kriptopénz infók magyarul a Kripto Akadémián

spot_img

Mint ahogyan azt tudjátok, nagyon szeretnénk megszerezni a legfontosabb hazai kripto-lap megtisztelő címét, és ezért küzdünk is, időt, pénzt, és munkát nem sajnálva. Egyik, de nem az egyetlen fontos célunk, hogy az elaprózódott hazai közösségeket egy tető alá hozzuk, a saját fórumunkra csábítsuk, és aktivitásra ösztönözzük. Ennek fényében tervezzük hamarosan bevezetni saját kriptónkat, melyet a weboldalunkon történő aktivitással is – elsősorban hozzászólásokkal és fórumaktivitással – lehet majd bányászni. Erről volt már szó.

Jutalmazzuk a hűséget

A rendszer visszamenőleges hatályú, és a meglévő fórumadatok alapján mindenki fog találni az accountja mellett egy érmemennyiséget, amint a rendszerünk elindul a nyáron.

Kriptopénz infók magyarul!

De más gesztusokat is teszünk a közösség felé. Büszkén mutatjuk be nektek saját, folyamatosan online frissülő, részletes érme tabellánkat! Minden kriptopénzt megtalálhattok rajta, ami számít. Sőt, még azokat is, amik nem 🙂

A felső menüben láthattok egy “Kriptopénzek” gombot, melyre ha kattintotok, rögtön a táblázatnál találjátok magatokat.

Itt az első oszlopban látható a termék jelképe, neve, és tőzsdei kódja, valamint, hogyha láttok mellette magyr zászlócskát, úgy az azt jelenti, hogy már írtunk hozzá magyar nyelvű ismertetőt is! Ez fél-egy oldalas terjedelem között mozog általában, és igyekszik tömör lenni. Amennyiben viszont egy érméhez vagy tokenhez hosszú elemzőcikkek is tartoznak, azokat meg fogjátok találni az érme lapjának alján.

Még a táblázatnál maradva, a második oszlop a piaci kapitalizációt mutatja, azaz azt, hogy mekkora összértéket képvisel az adott márka jelenleg, más képpen fogalmazva az eddig befektetett pénz összértéke, dollárban kifejezve. Ezekután a legfrissebb, pár másodperces árfolyamok láthatóak, valamint az utolsó oszlopban a 24 órás mozgás százalékban. Ez egy csúszó 24 óra, azaz mindig az előző nap ugyanazon órájától és percétől számol, nem pedig egy fix reggeli időponttól.

Annyi megjegyzendő még, hogy néha látni fogtok sávokat zölden és pirosan felvillanni. Ez annyit jelez, hogy éppen nőtt, vagy éppen csökkent a piacon az árfolyam. Menjünk tovább!

Tehát rákattintottunk egy érmére. Itt legfölül egy táblázatot láthatunk, újfent az alapvető információkkal, rögtön utána pedig egy kiváló grafikont, számtalan kalibrálási lehetőséggel. Kiválaszthatjuk, hogy egy gyertya hány percet, órát, hetet, stb. jelentsen, de akár a teljes grafikai stílust lecserélhetitek. Ha pedig a kis mérleg jelvényre böktök, beírhattok egy tetszőleges másik kriptót például, és egymásra vetítve fogjátok látni az árfolyamokat! Javaslom a felfedezését mindenkinek.

Az említett magyarnyelvű leíráson tovább görgetve pedig fogtok találni egy értékelis rendszert. Ez természetesen a szerkesztőség szubjektív véleményét mutatja, de tájékozódásnak kiváló. Alul pedig a közösségi értékelés látható, ez minden egyes voksot, amit tenni fogtok, átlagolni fog, és ezt az átlagolt értéket mutatja a jövőben.

Reméljük örültök az új fejlesztéseknek sé hasznukat veszitek! Cserébe hívjátok meg barátaitokat az oldalra, és ha beszélgetni támadna kedvetek a kriptókról, akkor itt tegyétek meg nálunk! Megháláljuk!

A következő bemutatónkat a fórumnak fogjuk szentelni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img