Még több Ethereum Asic miner került a piacra

Megosztom

Korábban már beszámoltunk arról(1,2) hogy a hagyományos Ethereum bányászgépeknél sokkal gyorsabb ASIC minerek váltak elérhetővé április elején. A Bitmain hírlevelére feliratokozókat a napokban értesítették arról, hogy hamarosan érkezik az E3 második szállítmánya, mely  az elsővel szemben már nem 800 hanem 1800 dollárért lesz kapható.

Az ASIC bányászok megjelenése heves vitákat váltott ki az Ethereum közösségen belül. Felmerült annak a lehetősége is, hogy egy hard forkkal tegyék lehetetlenné a hardverek használatát, de ez ellen az Ethereum egyik alapítója Vitalik Buterin is felszólalt:

Felkészíteni minden résztvevőt (node-okat, tárcákat és a teljes infrastruktúrát) nagy mértékben lassítaná a fejlődést és elterelné a figyelmet a fontosabb dolgokról. A legrosszabb ami történhet, hogy egy időre a Bitmain irányítása alá kerül az Ethereum hálózat jelentős része.

Bár Buterin nem sietné el a bányászatot ellehetetlenítő Casper fork bevezetését, de szerinte a Bitmain bányászgépeinek megjelenése felgyorsíthatja a folyamatot.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel