Megszűnhet a LocalBitcoins anonimitása

Megosztom

A jövőben a LocalBitcoins is eleget kíván tenni a pénzmosás ellenes és ügyfélazonosítást előíró törvényeknek. A finn székhelyű, de a világ minden pontján működő váltó nagy népszerűségre tett szert, mert lehetőséget adott felhasználóinka, hogy alternatív fizetési módokon például a PayPal vagy akár személyes találkozó útján vehessenek és adhassanak el egymás között kriptopénzeket. Mivel több pénzintézet tiltja az ilyen irányú tranzakciókat, sokan csak ilyen módon fektethettek ezekbe az eszközökbe.

Az ezzel nagyobb volumenben foglalkozókat mostantól azonban a fenti üzenet fogadhatja az oldalra való belépéskor. Ezek szerint aki jelentős mennyiségű Bitcoinnal kereskedett az elmúlt 12 hónap során, csak egy ügyfélazonosító eljárást követően folytathatja tevékenységét. Arról hogy a jelentős mennyiség pontosan mit jelent, egyelőre nincs információ. Az új szabályozás bevezetése egybeesik az EU által éppen most megszavazott legfrissebb irányelvekkel, melyekről itt olvashattok.

A 2012-ben alapított LocalBitcoins a legrégebb óta működő kripto kereskedő platformok közé tartozik. A működését bemutató magyar nyelvű adatlapot az alábbi linken érhetitek el:

Local Bitcoins

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel