Újabb kriptó-barát ország: Grúzia

Megosztom

Grúzia a legújabb azon államok sorában, akik igyekeznek kripto-paradicsomként pozicionálni magukat, így remélve sikert a következő évtizedekben.

A nagyüzemi bányászat mindig is kihívás volt, és az ma is, nem csupán a hardverköltségek okán, de a kiugróan magas energiaigény miatt is. Grúzia viszont vonzza a bányászat felé érdeklődő befektetőket, mert vizierőműveik olcsó áramot biztosítanak a helyiek számára. Számtalan kisvállalkozó mellett az ország kriptotermelésének 15%-át például a BitFury adja, és további bővítéseket terveznek. Mellettük az Ambit bányász konzorcium említésre méltó még, akik egy 1 MW-os modult felépítették már, és mivel többszörösen megtérült, most egy 20 MW-os komplexumot kezdtek el kialakítani.

Máltára költözik a Binance

Említésre méltó tény, hogy a pozícióját vesztő Kína, és az USA után Grúzia a harmadik legnagyobb kriptobányászatot végző állam a világon. Ugyanolyan adómentes speciális gazdasági övezetek kialakítása is megtörtént, mint amelyeknek létéről Belorussziában már beszámoltunk. Miközben ez a kis ország elkerülte a kriptovilág figyelmét, sokan már lecsaptak a lehetőségekre. De még mindig van hely a hajón…

2023-ig adómentes a kriptopénz Fehéroroszországban

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel