A Bitcoin a hosszú hétvégén sem pihen

spot_img

Az hogy a kriptopénzek hatalmas áringadozásokra képesek köztudott, de biztos, ami biztos, apu ismét megmutatta nekünk hogy mire képes. A Bitcoin tegnap délelőtt 10:59-kor $750 kilengést produkált 1 percen belül, ami 8.5%-os ingadozást jelent.

Ehhez, a Bitcoin esetében sem gyakori jelenséghez 9100BTC-t mozgattak meg a kereskedők, több mint 80 millió dollár értékben.

Mindeközben nem csak a hagyományos tőzsdéken, de az utcán is egyre nagyobb az érdeklődés a kriptopénzek iránt. A LocalBitcoins statisztikái szerint, március közepe óta minden héten újabb csúcsokat dönt az emberek egymás közötti adás-vételét elősegítő platformon a kriptopénzes tanzakciók forgalma.

Hogy ez a tendencia a jövőben is folytatódhat azt két nagyon jó hír is alátámasztja. Az első, hogy Németországban immár az intézményes befektetők számára is megnyílt a lehetőség, hogy kriptopénzbe fektethessenek. A VPE Bank a hatályos törvényeknek megfelelve indította el szolgáltatását, mellyel kifejezetten a nagybefektetőket célozzák. A német gazdaság szereplőinek megjelenése, hatalmas löketet adhat a szektornak.

És ha a német befektetők megjelenése örömmel töltött el minket, akkor a következő hír hallatán akár el is kezdhetjük hűteni a pezsgőt. Ahogy néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, a Nasdaq, a világ második legnagyobb tőzsdéjének igazgatója egy televíziós interjúban nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy ők maguk is kriptopénz tőzsdévé váljanak. Nos a legfrissebb információk szerint ez az esemény akár már idén októberben is bekövetkezhet. A 100 milliárd dolláros napi forgalmat bonyolító tőzsde belépése minden idők legnagyobb kriptós bull runjának kiváltója lehet.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img