Bytecoin botrány: csalt a tőzsde?

spot_img

Tegnap mindenki a Bytecoinra figyelt, ahogyan rakétaként lőtt ki és szerzett elképesztő értéket – elméletileg. Mikor tegnap legutoljára megnéztem, 170%-os emelkedést láttam, de most a pontosítás nehézségekbe ütközik, ugyanis nincsnek pontos kereskedési adataink. Minden tőzsdén leállították a kereskedést, és a CoinMarketCap-en is csak ezt fogjuk látni:

Hogy pontosan mi történik, azt jelenleg senki sem tudja. A Bytecoin hivatalosan túlterhelésről beszél, de egy normális, naprakész kriptovalutánál ez nem igazán érthető kifogás. Szóval vagy nem jó a kódjuk, vagy nem túlterhelésről van szó.

A net teleszaladt FUD-al, és sokan attól tartanak, hogy valamiféle csalásról van szó. Számtalan poszt és bejegyzés azt pedzegeti, hogy a Binance áll az egész hátterében, és talán szándékosan hagyták fújni a léggömböt. Ennek mindenképpen ellentmond, hogy a Binance – pusztán méretéből adódóan! – sokkal többet vesztene a jóhírének elvesztésével, mint amit egy scamen nyerhetne. Mindenesetre sokan megkérdőjelezik azt a döntésüket, hogy listázni kezdték a Bytecoint, és válaszokat követelnek, hogy mi alapján dönt a tőzsde.

Ami biztos, hogy jelenleg minden tőzsdén felfüggesztették a kereskedelmét, és hatalmas a bizonytalanság, senki sem tudja, hogy amikor újraindul, mi fog történni a leállás előtt felrobbant árfolyammal. Ha egyáltalán újraindul. Volt már példa korábban kisebb érméknél corrupted blockchain-re…

A Bittrex 82 kisebb kriptót von ki

Amint tisztul az ügy háttere, jelentkezünk részletesebb beszámolóval!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img