Bytecoin krízis: legfrissebb fejlemények

spot_img

Mint ahogyan arról tegnap beszámoltunk, a Bytecoin körül rengeteg szokatlan dolog történt egy nap leforgása alatt mindössze. Az értéke megtöbbszöröződött, bevezették Binance-re, majd az összes tőzsde leállította a ki- és beutalásokat. Közben kiderült, hogy valószínüleg megsérült a blokklánc maga is. A CoinMarketCap-en lassan 48 órája nem lehet árfolyamokat látni. Itt tartunk most.

Bytecoin botrány: csalt a tőzsde?

Mint ahogyazt egy olvasónk jelezte, mindezen vészjósló események ellenére Binance-n továbbra is nyugodtan kereskednek a jelenleg működésképtelen érmével, és az árfolyama nem is omlott össze. A mindent elindító Binance-s bullrun előtt 0,00000074 BTC volt a Bytecoin értéke, innen órák alatt 0,00000197-re, majd egy korrekció után egészen 0,00000327-re nőtt. A CMC ezekutántól nem mutat adatot, de a Binance saját chartján egy egészen irracionális, 0,00010000-es tüske látható, jelenleg pedig 0.00000150-ért adják-veszik, ami még mindig a kétszerese a krízis előtti árnak. Ez azt jelenti, hogy sokan bíznak a helyzet javulásában.

Bizakodásuk nem is alaptalan, ugyanis a tegnapi tweet óta a Bytecoin csapat kiadott egy hosszú, részletes leírást a helyzetről.

Dióhéjban: Nagyon sajnálják a történteket, elmondják, hogy az elmúlt 24 órát a teljes csapat non-stop munkával töltötte, elmagyarázzák a történések technikai hátterét, és biztosítanak róla mindenkit, hogy 24-48 órán belül helyre fog állni a teljes hálózat.

Ugyan sokaknak aggasztó lehet a CMC-s delistázás, illetve a blokklánc összeomlása, lehet, hogy itt a nagy lehetőség jó kis profitra szert tenni, mert ha helyreálltak a dolgok, valószínüleg egy újabb – bár talán kisebb – bullrun fog következni.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img