Felrobbant a Zcash

spot_img

Éppen tegnap írtunk róla, hogy újabb aggályok merültek fel a Zcash megbízhatóságával kapcsolatban, de úgy tűnik ez nem hatotta meg a piacot, sőt.

Zcash – újabb tanulmány jelez biztonsági rést

Közvetlenül a cikkünk megjelensée után gigantikus ralli indult, és az azóta eltelt egy nap alatt 40%-ot, 100 dollárt erősödött a kriptovaluta. Reméljük, hogy közületek páran bírtak pozícióval a pénzben, és most nagyon boldogok vagytok. E sorok írója természetesen pár nappal ezelőtt zárta Zcash pozícióit…

A robbanás egyébként amiatt a hír miatt következett be, hogy a Gemini Exchange hivatalos engedélyt kapott a ‘New York State Department of Financial Services’ (New York Állam Pénzügyi Szolgáltatások Hivatala) nevű intézménytől a Zcash listázására, és kereskedelmére. Ami hatalmas magabiztosságot adott azok számára, akik eddig nem voltak benne biztosak, hogy a klasszikus szervek áldásukat fogják valaha is adni bármilyen privacy coinra. Erről a hírről egyébként nem is akárhol, de a Bloomberg hasábjain tájékozódhattak először az emberek.

Zcash

A szerző személyes véleménye, hogy ezt a busás nyereséget realizálni érdemes, mert a korrekció igencsak valószínű. Volt olvasóink közül valaki, aki most örülhet?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img